YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una parella estalvia més de 1.000 euros amb el truc de l'ampolla de Coca-Cola

Una australiana va compartir un valuós truc amb el qual va poder pagar-se un viatge a Hawaii

Imatge de bitllets
Chantal Llamas va explicar el truc per estalviar gràcies a una ampolla de Coca-Cola | Pixabay

Chantal Flames és una dona de 35 anys establerta a Sydney (Austràlia), on viu amb la seva parella i el seu fill petit. Chantal va començar a guanyar protagonisme quan diversos mitjans locals li van preguntar per un truc que havia compartit a les xarxes, que li va permetre estalviar gairebé 1.000 euros i viatjar amb la seva família a Hawaii.

Chantal és professora d'educació financera en diferents escoles secundàries i va tenir una brillant idea en una de les seves classes: «Després d'explicar diversos consells per guardar diners extra, els vaig preguntar si tenien algun truc. Va ser llavors, quan un estudiant em va parlar sobre el repte de l'ampolla de Coca-Cola», explicava Chantal a 'News.com'.

«No creia que omplir una ampolla d'uns 600 ml pogués donar-nos gairebé 1.000 euros o fins i tot alguna cosa propera a aquesta xifra», confessava la professora. En arribar a casa ho va explicar a la seva parella i va reaccionar així: «Bé, intentem-ho».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Van posar en pràctica el truc

A partir d'aquí, van posar en pràctica aquest truc de l'ampolla, que consistia a anar omplint el pot amb monedes d'un o dos euros (al canvi australià). L'objectiu era obtenir tantes monedes com poguessin i que aquests diners no es destinés a altres despeses.

«Ens vam tornar molt intel·ligents per obtenir cada vegada més monedes. El meu marit va canviar el cafè gran per un de més petit, de manera que sempre rebia canvi. Ens emocionàvem molt cada vegada que rebíem o teníem una moneda. Com més l'omplíem, més ens emocionàvem i més ganes teníem d'estalviar per omplir-la», confessava Chantal.

Nou mesos després havien aconseguit estalviar més de 800 euros. Finalment, amb tot l'estalviat se'n van anar de viatge a Hawaii, al costat del seu fill de 2 anys. «Va ser sorprenent veure que havíem estalviat gairebé 1.000 euros sense adonar-nos-en. Sens dubte, li recomanaria a molta gent.

És una cosa fàcil de fer. Fins i tot si ets un estalviador terrible o tot just tens pocs ingressos. Realment, no et perds res per guardar una moneda», va assegurar la dona australiana.


Comentaris

envia el comentari