Oficials de quarentena desinfectant una residència d'estudiants a Gwangju, a la Xina

L’estratègia ‘infal·lible’ d’un home si el coronavirus arriba a Espanya: «Em contagiaré el primer»

A més, assegura que, si el virus muta, tindrà més possibilitats de sobreviure

Davant de la preocupació per l’augment de casos de coronavius a tot el món, ara considerat una «potencial pandèmia» per l’OMS, molta gent es pregunta si es podrà controlar correctament i afectarà molt el nostre país. A més, des de l’inici del brot a Wuhan (Xina), les xarxes s’han omplert de tota mena d’opinions al respecte i un usuari de ‘Forocoches’ no ha dubtat en assegurar que ell «farà el que calgui» per  contagiar-se el  primer si el virus arriba a Espanya.

El primer en contagiar-se de coronavirus

Així, l’usuari ha escrit a la plataforma digital: «En el moment que vegi entrar a Espanya (i té pinta que està a caure)  faré  tot el possible per a enxampar-lo». A continuació, ha argumentat la seva afirmació: «Si ets dels primers, et muntaran tot un operatiu, amb una planta d’hospital només per a tu i infermers vetllant per la teva salut 24 hores», afegint que, si no es pateix cap problema respiratori o una altra afectació de salut, segurament es pot superar la malaltia.

També ha explicat que és millor ser dels primers a contagiar-se per coronavirus perquè després «s’estendrà per tot el país i, quan això passi i els hospitals estiguin amuntegats i sense recursos», ell ja l’haurà passat, afirmant: «Els carrers buits  seran per a mi, ajudaré la meva família amb el subministrament d’aliments i als meus veïns, col·laboraré amb la cura dels malalts passejant-me pels hospitals sense mascareta, com un pu** déu».

A més, l’usuari escriu una postdata dedicada a totes aquelles persones que li pregunten què farà en cas que el coronavirus muti: «Si muta serà perquè el virus està molt estès i estarem ben fotuts. Jo almenys hauré passat el cep més comú i tindré més possibilitats de sobreviure».

També et pot interessar...