Seu Vella de Lleida

L'estrès posa en perill la salut d'un arbre plantat a la Seu Vella de Lleida

Des dels serveis de jardineria de la Paeria es duran a terme una sèrie de tasques de tractament per tal que pugui sobreviure

Sembla que no només els humans patim d'estrès. La resta d'éssers vius també reaccionen negativament davant la falta de recursos per dur a terme una vida sana, estable i naturalment harmoniosa.

I si no, que li diguin a l'arbre situat al Baluard de la Reina de la Seu Vella. Segons va informar el diari 'La Mañana' aquest dimecres, aquesta plantació, la més alta de tota la ciutat, pateix des de fa unes setmanes un mal estat de salut que, fins i tot, podria fer perillar la seva supervivència.

El motiu del seu mal estat

Tal com van explicar des de la Paeria, algunes de les branques i fulles de l'arbre s'estan tornant febles i groguenques, fet que demostra que no està passant per un bon moment. En aquest sentit, els experts asseguren que és probable que la situació s'hagi desencadenat pel tipus de terra que té aquesta part del Turó i que, segons sembla, no és l'ideal perquè aquests arbres puguin sobreviure de forma normal.

Es duran a terme tasques per tal de lluitar per la seva supervivència

Per aquest motiu, i després de l'alerta donada per part d'un grup de persones que van presenciar el mal estat de l'arbre, des dels serveis de jardineria de la Paeria es duran a terme una sèrie de tasques de tractament per tal que pugui sobreviure. 

Concretament, es regarà de forma regular i manualment durant unes setmanes i es realitzarà una aportació de toves líquides per induir a la formació d'arrels i protegir les actuals. Així doncs, aquest és un exemple que l'estrès portat al límit no és mai una cosa bona per ningú.

També et poden interessar...