Imatge dels presentadors d''Eufòria' de TV3

'Eufòria' de TV3 anuncia un canvi pel programa d'aquesta setmana: no s'havia fet mai

La gala d'aquest divendres comptarà amb diverses novetats que canviaran el funcionament del programa

El final del gran talent show de TV3s'acosta. Els concursants d'Eufòria' són conscients que la lluita per seguir al programa cada cop és més complicada. Després de les sorpreses de les darreres setmanes, de nou, aquest divendres, la gala tindrà novetats: els espectadors tindran el poder absolut.

Segons s'ha pogut conèixer, per primer cop a la història del concurs, els espectadors tindran el poder absolut sobre la trajectòria dels concursants al programa. No només podran decidir qui va a la zona de perill, sinó que també podran triar qui és el concursant favorit i qui és l'eliminat. 

Això no ho serà tot, el sobre sorpresa tornarà al plató del programa per introduir, com sempre, una novetat inesperada. Aquesta novena gala també comptarà amb l'actuació de la Núria, ex concursant de la primera edició, que presentarà el seu nou single, mentre que Mazoni ha preparat una versió del seu èxit 'Eufòria' especialment per al programa. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La final, cada cop més a prop

Els vuit concursants actius del programa s'enfrontaran, aquest divendres, a una gala molt disputada. El Carlos s'enfrontarà a un tema molt popular de la història de la música: representarà 'Bad', de Michael Jackson. El Tomàs haurà d'aconseguir treure la seva part més sensual per interpetar el clàssic 'It's Not Unusual', de Tom Jones. 

Els clàssics catalans aniran interpretats per l'Alèxia, la Carla i la Jim. L'Alèxia interpretarà el 'Remena nena', de Guillermina Motta, mentre que la Carla cantarà 'Una cançó', una composició d'en Julen que està preparant com un paral·lelisme de la seva trajectòria a 'Eufòria'. 

La favorita de la gala anterior, la Jim, s'enfrontarà al repte de portar a l'escenari la versió remix de 'Xuculatina', la versió de Figa Flawas amb The Tyets i Julieta. La Paula haurà de demostrar el seu talent amb 'Desátame', de Mónica Naranjo, mentre que l'Elena interpretarà 'Don't Call Me Up', de Mabel. Finalment, la Sofia haurà de convèncer al públic amb 'Let's Get Loud', de Jennifer Lopez.