Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Bonpreu.

L'engany de Bonpreu amb un dels productes que fa esclatar els clients: «Hiperinflació»

Les queixes dels clients cap a la cadena de supermercats catalana cada cop són més concurrents

Bonpreu és una cadena catalana de supermercats que ofereix una gran varietat de productes a preus baixos, i per aquesta raó ha acabat sent un dels preferits dels catalans. Tot i això, durant els últims mesos, els preus dels aliments més bàsics s'han disparat a causa de la gran inflació i la crisi econòmica que això comporta. 

Els clients de Bonpreu critiquen el supermercat

Tot i ser un dels supermercats preferits, Bonpreu i Esclat reben queixes molt sovint, fins i tot dels seus clients més habituals. Les queixes són principalment per l'augment de preus i la procedència dels seus productes. Ara, els clients qüestionen un altre aspecte: realment, la cadena de supermercats catalana els ajuda a estalviar tant com diuen?

Supermecat Bonpreu.
Imatge d'un supermercat de Bonpreu. | Bonpreu

La resposta, segons els usuaris, és no. De fet, un client ha denunciat a través de la xarxa social Twitter l'enganyifa d'oferta que fa el supermercat amb un cafè italià. Mentre que el cartell original del preu del producte (sense l'oferta) és de 3,15 €, el preu de l'oferta per la compra de dues unitats és de 3,64 €/unitat, 0,49 cèntims més.

A més, el nou cartell indica que una unitat val 4,85 €, mentre que la segona té un descompte del -50%, 2,43 €. Per la compra de les dues, la unitat surt a 3,64 €, per tant, l'usuari es gastaria un total de 7,28 €. En canvi, amb el preu original, l'usuari es gastaria 6,3 €.

L'usuari ha publicat a la xarxa social una piulada on es mostren les dues imatges que compren els preus, seguit d'un missatge irònic que indica el següent: «Us explico e què és la hiperinflació o com les grans distribuïdores ens ajuden a arribar a final de mes», ha publicat.