Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Danae Boronat al 'Zona Franca'.

Danae Boronat rep una nova mala notícia: comença el compte enrere

El programa podria desaparèixer pels seus baixos resultats

Fa uns mesos que l'audiència de TV3deia adeu al 'Zona Franca' de Joel Díaz. Després que el presentador decidís abandonar el programa arran de l'acomiadament de Manel Vidal per la realització d'un gag que relacionava el PSC amb una esvàstica, el programa tocava fons.

Finalment, la corpo decidia no cancel·lar el programa 'Zona Franca' i apostava per posar una cara nova al capdavant de l'emissió. Danae Boronat era l'escollida. El mes de febrer, la periodista esportiva decidia fer un gir a la seva trajectòria professional i posar-se al capdavant del programa. 

Danae Boronat i Gerard Romero al 'Zona Franca'.
Danae Boronat i Gerard Romero al 'Zona Franca'. | TV3

Les discretes dades del 'Zona Franca' 

El nou format del programa amb Danae Boronat no va quadrar de cap manera. Després de tot l'escàndol generat arran de la polèmica relacionada amb, l'antic presentador, Joel Díaz, i, l'humorista, Manel Vidal molts usuaris de la xarxa carregaven en contra de la periodista per haver acceptat prendre les rendes del programa.

Des que va arribar, l'audiència del programa no ha parat de caure en picat. La periodista ha registrat les pitjors xifres de la història del programa. Per aquest motiu, segons el periodista del programa de ràdio Versió RAC1Rocco Steinhäuser, el programa té els dies comptats. La direcció de la cadena ha comunicat a la productora que no renovarà de cara a la següent temporada televisiva. És a dir, el pròxim mes de setembre, el 'Zona Franca' desapareixerà.

Un nou programa ocuparà l'espai del 'Zona Franca'

Segons s'ha pogut saber, la decisió s'ha pres arran de les darreres xifres registrades. En les darreres setmanes, la periodista registrava xifres al voltant 4%, tocant fons amb un escàs 1,3% amb només 9.000 espectadors. Aquestes xifres el situen com el pitjor late night.

Arran d'aquesta decisió, la intenció de TV3 és omplir el forat de Zona Franca amb un programa nou. Tot i que encara no es coneixen gaires detalls, aquest nou espai es començaria a emetre durant la tardor. Per tant, Danae Boronat, de moment, es queda sense projectes a la televisió. 

El 'Zona Franca' es pronuncia

Els rumors publicats pel periodista Rocco Steinhäuser al programa Versió RAC1 afirmen que la decisió de la cadena està presa i comunicada a la productora del 'Zona Franca'. En canvi, el programa ha contestat el periodista i s'ha pronunciat fent mofa a través de Twitter. Des del programa han compartit la publicació del periodista dient: «En Rocco sempre ben informat».

Per altra banda, la presentadora del programa, Danae Boronat, de moment no s'ha pronunciat davant dels rumors de la cancel·lació del programa ni dels seus plans de futur. De fet, ahir va aprofitar l'estada de Gerard Romero per registrar un 4'9% de share i 31.000 espectadors.