Danae Boronat, nova presentadora del 'Zona Franca' de TV3

Les xarxes esclaten contra Danae Boronat, nova presentadora del 'Zona Franca' de TV3

Joel Díaz també s'ha pronunciat al respecte

Bones notícies. TV3 finalment ha decidit no cancel·lar el programa 'Zona Franca' i ja ha trobat la cara que estarà al capdavant de l'emissió. La nova presentadora és la periodista esportiva Danae Boronat. D'aquesta manera, Boronat serà l'encarregada de prendre el relleu de Joel Díaz, el qual va decidir deixar el programa. 

La polèmica amb el late night d'entreteniment i humor va esdevenir arran d'un gag de Manel Vidal, el qual no va agradar massa a la direcció de la televisió pública catalana, ja que parlava del PSC i incloïa una esvàstica. Tot i tractar-se d'un acudit, TV3 va decidir acomiadar Vidal i, per conseqüència, va culminar amb la marxa de Joel Díaz. 

Amb tot, el 'Zona Franca' quedava orfe, i quan semblava que ja no hi havia res a fer i que el programa quedava cancel·lat, avui ha sortit a la llum que Danae Boronat serà la nova presentadora. Així, el programa mantindrà la seva essència, però amb una mirada «feminista i transgressora». 

«Benvinguda a les nits de TV3, Danae Boronat! Preparada per anar a dormir entre tard i tardíssim?». Així ha donat la benvinguda la cadena catalana a la nova presentadora a través del seu compte de Twitter. Encara que la reacció de part de l'audiència no ha estat massa agradable. 

Insults a les xarxes socials

Des que s'ha fet pública la notícia, molts usuaris de Twitter no han tardat a donar la seva opinió i han carregat en contra de Danae Boronat. Entre els comentaris, hem pogut llegir paraules com «indigne» per haver acceptat aquest nou repte. També han carregat en contra de TV3 i del mateix 'Zona Franca'. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Joel Díaz també ha dit la seva

Per la seva banda, Joel Díaz no ha volgut perdre l'ocasió per felicitar a la seva companya per la nova oportunitat que se li ha brindat. A més, també ha sortit en la seva defensa davant l'allau de comentaris negatius que ha rebut la periodista especialitzada en esports. 

«Boníssima notícia Enhorabona, Danae Boronat! Ho faràs molt bé i t'ho passaràs teta. Els que insulteu als comentaris sou una colla de miserables».