Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Anglesola, a l'Urgell.

Cau un premi d'un milió d'euros de loteria en un poble català de només 1.300 habitants

L'afortunat rebrà un premi d'un milió d'euros

La Loteria ens porta, sovint, les millors històries. Avui és un d'aquests casos. Perquè el passat dimarts, 17 de gener, 'El Millón' del sorteig de l'Euromillones va caure en un poble lleidatà amb un cens de poc més de 1.300 habitants: Anglesola

En altres paraules, un veí del municipi de l'Urgell ha estat el guanyador d'un milió d'euros gràcies al premi d'El Millón. El codi guanyador és el LQR72898; i els números de la combinació guanyadora del sorteig són els següents: 18, 21, 30, 46 i 50. Ara, al no haver-hi encertants de primera categoria, el pot total d'Euromillones ascendeix als 30 milions d'euros. 

El Millón és un sorteig complementari de l'Euromillones que s'ofereix de manera exclusiva a l'Estat espanyol. El joc ofereix un premi d'un milió d'euros i se celebra cada dimarts i divendres. 

No és la primera vegada que El Millón cau a Catalunya. Sense anar més lluny, el passat setembre, el mateix premi va recaure a Barcelona, al despatx receptor situat a Roselló, 371. 

D'arribar el 2017 amb pastera a guanyar la Loteria de Nadal

És la història de l'Ibrahim Cante, una de les històries extraordinàries que ens deixa any rere any la Loteria Nacional. El passat 22 de desembre, l'administració número 1 d'Olot, ubicada al cèntric carrer de Sant Rafel del municipi, va vendre 45 sèries del segon premi de la rifa de Nadal, el 04074. 

Imatge de guanyadors de la Loteria del Nen, a l'Escala.
La Loteria de Nadal repareix, any rere any, històries extraordinàries: l'última, la d'Ibrahim Cante, que va arribar a Catalunya el 2017 i ara veu com guanya la Loteria. | EP

Un dels premiats, Ibrahim Cante, es va desplaçar a l'administració només saber que el número que va comprar fa un parell de dies havia tocat. «És el primer cop que compro loteria, vaig arribar el 2017 amb pastera», va dir. 

Canté va explicar que no sabia a què destinaria els 125.000 euros del premi, però sí que assegurava quelcom: li agradaria impulsar la seva carrera com a músic i ara era un bon moment per fer-ho.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp