L'Euromillones deixa un milió d'euros a Catalunya

La butlleta guanyadora del sorteig d'El Millón s'ha segellat a l'administració número 10 de Terrassa

La sort dels jocs d'atzar ha tornat a somriure Catalunya, que aquest dimarts s'ha endut un bon pessic. Una butlleta segellada a l'Administració de Loteries número 10 de Terrassa, situada a l'Avinguda de Barcelona del municipi, ha guanyat un milió d'euros en el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts a la nit. Concretament, el bitllet s'ha endut el premi d'El Milió, que es jugui amb un codi generat en cada butlleta i que és complementari al tradicional sorteig que se celebra els dimarts i els divendres.

En el sorteig d'aquest dimarts, no hi va haver cap guanyador de primera categoria, generant-se així un pot de 30 milions d'euros que es posarà en joc aquest pròxim divendres. D'altra banda, de segona categoria hi va haver un guanyador, però no a l'Estat, que es va endur poc més de mig milió d'euros. 

Pluja d'euros en la darrera setmana a Catalunya

El milió d'euros que ha deixat el sorteig d'Euromillones a Terrassa no ha estat l'únic premi que ha esquitxat Catalunya en els darrers dies. Així, el passat 5 de maig, una butlleta de la BonoLoto segellada a l'Administració de Loteries número 1 de Sant Sadurní d'Anoia va atorgar 100.679 euros, corresponents a la segona categoria, de cinc encerts més el complementari.

Així mateix, dissabte 8 de maig, la sort va tornar a somriure Catalunya en el sorteig de la BonoLoto, amb un premi de 660.873 euros a Badalona. La butlleta, que va guanyar la primera categoria, es va validar a l'Administració de Loteries número 19 de Badalona.

Per acabar, la Loteria Nacional del passat dijous va deixar alguns milers d'euros, corresponents al segon premi, amb 6.000 euros per cada dècim.


Comentaris

envia el comentari