Loteria

Catalunya té un nou milionari: cau un premi d'un milió d'euros de l'EuroMillones

Una butlleta de El Millón de l'EuroMillones ha estat validada a Barcelona per un import de 1.000.000 €

Catalunya torna a estar d'enhorabona. Una butlleta de El Millón de l'EuroMillones ha estat validada a Barcelona per un import de 1.000.000 €. Sí, un milió d'euros. La butlleta s'ha venut al despatx Receptor situat a Roselló, 371.  

El sorteig es va celebrar el passat dimarts, 27 de setembre, i no va haver-hi guanyadors de Primera Categoria. Per tant, amb l'EuroPot generat, en el proper sorteig de l'EuroMillones un únic encertant podria guanyar 30 milions d'euros. La recaudació del sorteig del passat dimarts va ascendir a 39.369.772,20 euros. 

A l'estiu, un premi de dos 'quilos' a Sabadell 

Va ser una de les notícies de l'any. El passat 20 de maig, a Sabadell, al Vallès Occidental, una persona es va endur més de dos milions d'euros d'un premi de la Bonoloto. El bitllet, de primera categoria, va ser validat a l'Administració de Loteries número 9 de Sabadell, a Barcelona, situada a l'Avinguda de  Barberà, 324.

La Loteria de Nadal, ja a la venda

És sorprenent, però és així. L'any 'natural' s'acaba el 31 d'agost. A partir d'aleshores, el fantasma del Nadal va creixent i creixent. I, en aquesta línia, amb l'arribada del setembre, arriba també la Loteria de Nadal. 

La Loteria de Nadal ja es pot comprar des del passat 14 de setembre i, de fet, hi ha administracions que ja s'han quedat sense números. Sense anar més lluny a La Pastoreta de Reus —que els últims anys ha repartit segons i tercers premis de la loteria— ja s'han quedat sense alguns números. 

El sorteig de la Loteria de Nadal 2022 se celebrarà el 22 de desembre al Teatro Real de Madrid