L'Euromillones torna a repartir el seu pot més gran: 190 milions si hi ha un únic encertant aquest dimarts

Aquell que encerti amb 5 números i 2 estrelles podrà guanyar aquesta quantitat

Euromillones
Aquell que encerti amb 5 números i 2 estrelles podrà guanyar 190 milions | Cedida

L''Euromillones' pot tornar a canviar la vida d'un dels milions de jugadors que compren aquest tipus de loteria que es ven a nou països europeus, dues vegades per setmana. Després que el passat divendres la primera categoria quedés deserta, durant el sorteig d'aquest dimarts 8 d'octubre s'hauran de repartir 190 milions d'euros sí o sí, encara que ningú doni amb els 5 números i les 2 estrelles.

La xifra màxima que la normativa europea d'aquest sorteig fixa com a la màxima xifra acumulada possible en un pot és la de 190 milions. Fins al moment existeixen diversos precedents de ciutadans europeus que s'han fet amb la suma —i d'or— gràcies a l''Euromilliones'. L'últim va ser el 6 d'octubre de l'any 2017, quan un bitllet amb la combinació guanyadora premiada amb aquesta impressionant suma de diners va ser segellat a Jinámar, un barri de Las Palmas de Gran Canaria. Abans, però, un britànic i un portuguès ja s'havien fet amb la mateixa xifra.

Què passa si no s'encerta la primera categoria?

En termes tangibles, l'estadística diu que existeix 1 entre 139.838.160 probabilitats de ser l'únic afortunat de la primera categoria. No obstant això, si en aquesta ocasió cap persona encertés els números i les estrelles, el pot no quedaria buit, sinó que es repartirà entre els de la categoria immediatament inferior, de 5 números i 1 estrella. De no donar-se tampoc cap afortunat, passaríem a la tercera categoria —només 5 números—, així successivament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari