Imatge de Tomás Gimeno, pare d'Anna i Olivia

L'exdona de Tomás Gimeno rep una altra mala notícia 5 mesos després

El cas es podria tancar sense conèixer el parador de Tomás Gimeno

Cop dur per a Beatriz, l'exdona de Tomás Gimeno. Només cinc mesos després que desapareguessin les seves filles, ha tornat a rebre una mala notícia. El cas d'Anna i Olivia està a punt de tancar-se, segons ha confirmat la Guàrdia Civil recentment.

Només una de les petites ha estat trobada sense vida al mar. Des de l'institut armat sostenen que l'altra desapareguda i el pare podrien trobar-se a l'aigua. Això és el que es despràn de les investigacions que s'han dut a terme aquests últims mesos.

El 27 d'abril, Tomás Gimeno va fugir amb les seves filles, gairebé sense deixar rastre. Arran d'això, durant diverses setmanes les autoritats van treballar en diferents escenaris. Es va estudiar la possibilitat que fugís amb elles a l'estranger.

Però la hipòtesi que va cobrar més força des del principi va ser lla de l'ofegament al mar. L'11 de juny es confirmava el pitjor dels desenllaços. Olivia, la germana gran, va ser trobada sense vida al mar.

Va aparèixer a l'interior d'una bossa d'esport que incorporava un llast amb l'ànim de dificultar que la localitzessin. Aquesta troballa va ajudar Beatriz a afrontar la cerca de l'altra nena amb més optimisme. Fins al 30 de juny, el vaixell Ángeles Alvariño va treballar en les tasques de rastreig, tot i que sense gaire fortuna.

Es va acabar retirant de la zona sense aconseguir grans avanços. Després de cinc mesos, tot apunta que el cas es tancarà per falta de proves. El tinent coronel de la Guàrdia Civil a Santa Cruz de Tenerife, Juan Carlos Lafuente, així ho va confirmar.

Explica que els investigadors no manegen cap prova «que ens permeti determinar que Tomás Gimeno ha sortit de l'embarcació que tenia com a propietat». No obstant això, sí que admet que hi ha indicis que els cossos del pare i d'Anna podrien estar a l'aigua.

D'aquesta manera, descarten la possibilitat que el pare fugís en solitari després de posar fi a la vida de les seves filles i les llancés al mar. Els agents de la Benemèrita creuen que podria haver seguit navegant uns metres més fins a suïcidar-se en un altre punt. Seria una manera de despistar els rastrejadors, ja que amb anterioritat s'hauria desprès del telèfon mòbil.

Una altra versió sobre el cas de Tomás Gimeno

En qualsevol cas, hi ha persones que no es creuen aquesta versió i sostenen que Tomás Gimeno segueix amb vida. És el cas d'un advocat canari, J. Alexis Bethencourt Rosill, que així ho ha comunicat a Antonio Soler, director del canal de Youtube 'Denuncia Social España'. Mitjançant uns missatges de WhatsApp, revela que té «proves que l'assassí és viu».

Segons recull 'El Cierre Digital', el lletrat hauria demanat diners a canvi de parlar. «Quant em pagaríeu per la intervenció?», va preguntar a Soler.

Amb anterioritat ja havia aparegut en aquest mitjà donant explicacions, però sempre a cost zero. El matí següent, i després d'encreuar unes paraules amb ell, el youtuber va assegurar que aquella informació era molt valuosa. «Si aquesta informació ens portés a Tomás Gimeno, no tindria preu"», va afegir.

L'advocat va continuar aprofundint en el tema. «Creu-me quan et dic que Tomasín va ser refugiat per la jet-set del municipi de La Laguna aquelles primeres nits».

Les declaracions de Rosill contradiuen totalment la versió aportada per la Guàrdia Civil. A simple vista, el canari sembla tenir poca credibilitat, ja que, de ser cert el que diu, el primer que hagués fet hauria sigut denunciar-ho. Cosa que no va passar en cap moment.

Mentrestant, l'exdona de Gimeno espera notícies sobre la nena desapareguda. Té l'esperança que el cos aparegui algun dia per a poder acomiadar-se d'ella.