El gran exemple de superació de la nena de 4 anys aïllada per coronavirus durant 4 mesos

Quatre mesos després, segueix donant positiu en les proves PCR

Imatge d'una nena petita aguantant una mascareta
La complicada situació mèdica ha portat a la petita a tenir seqüeles psicològiques | Catalunya Diari

El coronavirus segueix present en les nostres vides, i encara que pensem que només afecta aquelles persones d'avançada edat, ens pot sorprendre amb casos molt particulars. Ara, és una nena de només 4 anys la que està demostrant un clar exemple de superació. 

La petita, de Milà, la ciutat que més afectada s'ha vist per la crisi del coronavirus a Itàlia, fa quatre mesos que està aïllada per haver donat positiu en el virus. Es va realitzar el test el passat 14 de març, a l'inici del confinament, i des de llavors la petita s'ha trobat malament, i el pitjor de tot: Totes les proves que s'ha fet des del començament han donat positiu

Un gran exemple de superació: 120 dies aïllada

Segons la mare, la petita va presentar unes taquesa les mans al principi de la malaltia, un dels símptomes que els experts asseguren que els menors poden tenir. En aquell moment, va decidir acudir a l'hospital, on li van realitzar la primeraprova on va donar positiu. 

En els següents 30 dies, els resultats de les altres quatre proves — cinc en total en un sol mes — que se li van realitzar van ser molt confuses, ja que es tractaven de positius febles o no concloents. 

Ara mateix, quan ja fa 120 dies que està en aïllament, la nena de 4 anys pateix «Trastorns i malsons, es desperta cridant, parla de monstres i de metges dolents», ha compartit la seva mare amb el diari italià 'Corriere della Sera', segons publica 'ElCaso'. 

Greus seqüeles psicològiques

La complicada situació mèdica ha portat a la petita a tenir seqüeles psicològiques. Segons la mare, veu als metges com a persones dolentes, té malsons i no suporta que la gent se li apropi

Encara que la nena segueixi donant positiu a les proves PCR, les autoritats sanitàries asseguren que després de tants mesos infectada, ja no pot infectar a ningú del seu entorn. Tot i això, ha de mantenir-se aïllada per seguretat fins que no doni negatiu en una prova.


Comentaris

envia el comentari