L'Exèrcit de Terra vol vigilar les notícies que es publiquen als mitjans de comunicació

Ja s'ha pressupostat una partida de 25 mil euros

L'Exèrcit de Terra Espanyol vol monitorar què publiquen els mitjans de comunicació sobre ells. Així ho ha avançat el 'Confidencial Digital', qui assegura que l'exèrcit ja ha obert un procés per contractar un «servei de monitoratge de premsa escrita, digital, en línia, ràdio i televisió» tant en l'àmbit nacional com provincial.

Per tal de dur a terme el projecte ja s'ha pressupostat una partida de 25.000 euros amb l'objectiu de conèixer tot el que es publica i quin impacte tenen els continguts al cos.  El contracte de serveis, que s'ha d'externalitzar, cobrirà un any sencer, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2020.

Un panell de notícies diari

Es considera que «l'objecte d'aquest concurs  no és un objectiu lligat directament a les missions claus de l'Exèrcit de Terra ni al que s'hi pugui dedicar el personal de plantilla del Ministeri de Defensa», per això, l'encarregada de dur a terme el projecte serà una empresa privada que s'escollirà per sorteig. El funcionament que haurà de seguir l'adjudicada serà la creació d'una plataforma web que permeti al personal autoritzat del Departament de Comunicació dels militars organitzar un servei de seguiment dels mitjans de comunicació.

Des de les set del matí, durant els 365 dies de l'any, la plataforma s'actualitzarà almenys cinc vegades al dia  per oferir les notícies que encaixin en uns criteris fixats, així permetran al personal buscar notícies d'acord amb les paraules clau i un titular. A més, una altra de les tasques de l'empresa serà crear el  resum de premsa diari  de l'Exèrcit de Terra.

També et pot interessar...