victor valdés

Expulsen Víctor Valdés per dir-li a l'àrbitre: «Vés a la merda»

L'exjugador i entrenador del Juvenil A no va debutar amb bon peu en el seu primer partit com a local a la Lliga

Victor Valdés, expulsat en el seu primer partit a casa amb el Juvenil A | Catalunya Diari

Víctor Valdés no ha tingut un debut completament feliç en el seu primer partit a casa com entrenador del Juvenil A del Barça. L'exporter blaugrana, tot i la seva victòria del seu equip, ha acabat  expulsat, segons recull l'acta arbitral i publica el diari 'Sport', per dir-li a un dels assistents: «Vés a la merda».

L'equip de la pedrera  jugava el seu primer partit a casa de lliga la temporada, després d'estrenar-se amb un empat a 1-1 a Cornellà. El juvenil blaugrana s'enfrontava a un dels rivals forts de la categoria, el Girona.

Protesta per una decisió arbitral

El Barça dominava en el marcador, gràcies a un gol de Nico en el minut 31. La polèmica entre el trio arbitral i Valdés va arribar a les acaballes del partit. Sobre el minut 90, l'àrbitre va assenyalar una falta perillosa a favor dels gironins, propera a la porteria dels locals. Va ser durant la protesta per aquesta decisió quan, l'ara entrenador, va rebre la seva primera expulsió de la seva nova faceta dins el món del futbol.

Víctor Valdés haurà d'esperar a la decisió del Comitè per saber amb quants partits és sancionat per aquesta targeta vermella. El que és segur és que no li impedirà seure a la banqueta en el següent partit del seu equip contra el Borussia de Dortmund el pròxim dimarts, en el que serà el seu debut a la Youth League, la «Champions juvenil»