pis isabel morta 15 anys

Els familiars d'Isabel, trobada morta després de 15 anys, es van interessar per ella per vendre el seu pis

La seva família no n'havia volgut saber res fins al moment de tenir un interès econòmic

El passat dimarts, l'esquelet d'Isabel va ser trobat al bany de casa seva a Madrid, després de 15 anys morta i, la qual, ara tindria 93 anys. Com ja es va poder saber, una neboda amb la qual no tenia relació va anar a veure-la a casa i ningú li va obrir la porta. Va ser llavors quan va denunciar a la policia la seva desaparició i els bombers van entrar a l'habitatge de l'anciana. 

Tot i aquest relat, dies després de la troballa, s'ha pogut conèixer que aquest episodi va succeir per una qüestió d'interès: tal com ha publicat 'ElCaso.cat', la família hauria tingut un interès econòmic en Isabel, i per això van anar a visitar-la després de tants anys. 

Després de 15 anys sense voler-ne saber res, els seus familiars van rebre la notícia sobre que hi hauria persones interessades a comprar el pis on Isabel vivia. Va ser a partir de llavors que  van voler reprendre el contacte  amb l'anciana, per pur interès d'herència. 

Els veïns es van preocupar molt per l'estat de l'anciana

Segons han explicat els veïns de la dona morta, l'any 2004 van preocupar-se per Isabel, ja que feia dies que no la veien i, a més, sospitaven d'una forta olor que sortia del seu pis, el segon B del carrer José del Hierro, 51. Aquestes circumstàncies i amb una preocupació creixent, els van portar a denunciar-ho a la policia, els quals no van prendre mesures perquè creien que  qui havia de denunciar era la família. També van optar per preguntar al seu banc, però tampoc els van ajudar, ja que asseguraven que tots els pagaments estaven al corrent. Per últim, van preguntar a la família, els quals no es van interessar, perquè no tenien relació amb la dona, i els penjaven el telèfon.

Al cap del temps, i donant-se per vençuts, els veïns van fer-se a la idea que, tenint en compte que Isabel no tenia fills i havia enviudat feia poc temps, podria ser que estigués vivint amb alguna neboda o a una residència. Fins i tot van remenar la idea que hagués estat ingressada a un psiquiàtric, ja que patia de  fortes depressions i havia protagonitzat episodis violents en algunes ocasions. 

pis isabel morta 15 anys
L'any 2004, Isabel no tenia fills i feia poc que havia quedat vídua, i vivia en el segon B del carrer José del Hierro, 51 | Google Maps

Mort per causes naturals

Anys després, i com ja coneixem, quan una de les seves nebodes es va apropar al seu habitatge per fer-li una visita i reprendre el contacte aquesta passada setmana, es va trobar amb el cos de la seva tieta, mig momificat, al lavabo. 

Tal com ha confirmat l'anàlisi de les restes d'Isabel, va morir per causes naturals  feia ja 15 anys, quan la dona tenia 78 o 79 anys. Els veïns han lamentat aquest trist final, ja que si no hagués estat per un interès econòmic, ningú se n'hagués assabentat. 

També et pot interessar...