Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos somrient al plató de 'El Hormiguero'

La famosa actriu de TV3 que es va negar a anar a 'El Hormiguero': «És impresentable»

Mònica López acusa el programa de Pablo Motos de blanquejar el feixisme

Són molts els actors i les actrius catalanes que han anat a 'divertir-se' a 'El Hormiguero, el famós programa d'Antena 3.  Mónica López, però, no n'és un exemple. La famosa actriu catalana ha donat la seva opinió sobre el famós programa.

L'actiu s'ha dirigit al mitjà Ràdio estel per fer una entrevista i, allà, ha tret el tema del conegut programa de Pablo Motos. Pel que ha explicat, ha quedat palesa l'opinió que té tant del presentador com del programa.

«No s'ha d'anar a 'El Hormiguero'»

En aquesta entrevista, López s'ha dirigit al presentador com un «senyor que blanqueja el feixisme»  i ha insistit que no es pot anar a aquest programa. Però, no només ha dirigit aquesta acusació contra Motos, sinó que també ha carregat contra altres col·laboradors i assistents al programa a qui s'ha referit amb el terme «gent impresentable».

Pablo Motos, Eva Santolaria i Carlos Cuevas a 'El Hormiguero'
Mónica López acusa Pablo Motos de blanquejar el feixisme | El Hormiguero

En aquest sentit, ha assegurat que «la gent de la cultura», com ella, no poden anar-hi. Aquest impediment, que ha reiterat durant bona part del seu discurs, no hi és perquè no li permetin anar-hi. Ben al contrari, és més aviat una qüestió de principis. 

De fet, sí que li han oferit assistir-hi com a convidada algun cop i, per aquest motiu, ella ha tingut «grans baralles» amb la productora. En efecte, Mónica ha declinat decididament l'oferta perquè no considera que al programa hi hagi un ambient agradable.

Seguidament, explicava que Javier Cámara, el seu company de repartiment de la seva nova sèrie, 'Rapa', li va aconsellar anar al programa. I és que, segons Cámara, «s'hi ha d'anar» perquè amb una visita al programa l'audiència del projecte en qüestió sempre creix. 

«És igual que no ho vegin tres milions més»

A aquest consell, ella explica a l'entrevista que li va deixar ben clar que li és indiferent si la sèrie no té tanta audiència. «És igual que no ho vegin tres milions més, i tindrem un producte boníssim que veurà menys gent», deia Mónica. I és que ella està convençuda que a programes com aquests és millor no anar-hi per una qüestió d'ètica.

Finalment, Mónica s'ha disculpat perquè s'ha alterat una mica. Però, ha expressat el seu desconcert amb l'actitud de la gent. En efecte, no està boja per negar-se a assistir a 'El Hormiguero', és simplement la seva voluntat. Això, però, sembla que no tothom ho respecta i fa que senti totes les mirades posades en ella.

Com a mostra de solidaritat, l'entrevistador ha afegit que, per part seva, el dia que deixin de convidar Santiago Abascal, jo començaré a mirar 'El Hormiguero'». Així, doncs, Mónica López convida tots els espectadors a fer un acte de reflexió. I és que el programa potser no és el que sembla.