YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una famosa actriu espanyola i el seu marit donen positiu en Coronavirus

Els seguidors d'una actriu de la televisió espanyola s'han preocupat davant la desaparició virtual de l'intèrpret

Una ciutadana se sotmet a una prova PCR al Centre Cívic Cal Balsach de Sabadell
Una famosa actriu espanyola i el seu marit donen positiu en Coronavirus| Catalunya Diari

Els famosos més actius en xarxes socials no passen desapercebuts per als seus fans quan el nivell d'activitat en els seus perfils comença a disminuir pel fet que els seguidors es qüestionen què passa, i així li ho fan arribar als seus ídols a l'espera de donar resposta a les seves preguntes.

 

És el cas de María Castro, ja que l'actriu espanyola de 39 anys s'ha mantingut uns dies lluny de la comunitat virtual i els seus seguidors han trobat a faltar els directes de la pèl-roja i li han traslladat la seva preocupació a la famosa. La intèrpret ha revelat cadascuna de les incògnites, a través d'un comunicat oficial que ha compartit amb els seus seguidors al seu compte d'Instagram.

 

Castro ha tractat de respondre a tots els dubtes dels seus fans que havien insistit descobrir quins eren els motius que han portat a l'actriu a descuidar les seves xarxes socials. El Coronavirus també ha tocat la porta de la casa de la intèrpret en aquesta tercera onada que ha arribat al país després de passar l'època nadalenca.

 

Ella i el seu marit, José Manuel Villalba, s'han contagiat de Covid i, per això, la jove ha dedicat uns dies a la seva recuperació aïllada del món virtual. Els fans no han evitat preocupar-se per l'estat de salut de l'actriu, però Castro els ha tranquil·litzat. La gallega mostrava bona cara i les seves paraules han induït a la calma.

 

«Comenceu a preguntar-vos per què aquests dies no poso les meves receptes i manualitats i estic una mica més aïllada. És perquè el Coronavirus ha arribat a casa meva, estem José i jo contagiats», explicava la ballarina.

María Castro comunica el seu estat de salut

Els símptomes de la parella han estat lleus, ja que només han manifestat febre i tos. «Estem confinats, amb simptomatologia de febre i tos, però de moment, no hi ha gravetat», diu. Tots dos es troben a la llar familiar, en quarantena per no propagar el virus, i estan prenent totes les precaucions perquè la Covid desaparegui com més aviat millor de casa seva.

Muntatge María Castro
María Castro comunica als seus seguidors mitjançant un 'storie' quin és el seu estat de salut | Instagram

María Castro ha confessat que «estem passant-ho com es pot, ventilant molt, amb mascareta a casa, dormint separats...». Tant l'actriu com el seu marit van donar positiu després de sotmetre's a una prova PCR. La parella ha pres la decisió d'acudir als pares de l'actriu perquè tinguin cura de les seves filles i garantir així la salut de les petites. No obstant això, segons informa Castro, a les seves filles no els ha practicat la prova de detecció de virus per recomanació mèdica.

 

«Estem José i jo contagiats. Les nenes no ho sabem, però han dit que no els fem la PCR perquè el confinament és el mateix. Tot i que ens hem protegit, estem enmig d'una pandèmia mundial i les coses són així», va explicar. Ara, la principal preocupació de l'actriu és el seu pare, que també ha donat positiu en Covid. Els pares de Castro «tenen cura de les meves filles i ara el meu pare el té, la meva mare ha donat negatiu. Així que ara cal estar pendent de la gent gran», diu l'actriu.

Mare per segona vegada

Fa tan sols uns mesos que María Castro va donar a llum a la segona filla de la parella, anunciant a so de bombo i platerets l'arribada d'Olivia a través de les seves xarxes socials.

 

«Hola a tots, a veure, com sé que esteu pendents, m'envieu energia molt bonica, que sapigueu que tot ens ha sortit molt bé, estem el pare i jo molt contents perquè el bebè està molt sa i superfeliç, ara a recuperar-se», explicava.

 

Maia, la primogènita de la parella, que ja té quatre anys, es convertia així en la germana gran. María Castro i José Manuel Villalba s'han extremat les precaucions contra el virus per tenir cura de les seves petites.


Comentaris

envia el comentari