Sánchez anuncia que es podran reprendre les reformes a partir d'aquest dilluns

Es podran reprendre sempre que se segueixin unes condicions bàsiques per la seguretat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, després de comparèixer a la Moncloa el 9 de febrer de 2020.
Sánchez anuncia que es podran reprendre les reformes a partir d'aquest dilluns 4 de maig | Europa Press

Espanya es prepara aquest dilluns per entrar a la fase 0 del pla de desescalada que el govern té planejat per les pròximes setmanes per tornar a la «nova normalitat» de manera progressiva.

Fins ara, podem saber que no estaran permeses les reunions fins a la fase 1, però a partir d’aquest dilluns alguns serveis tornaran a estar actius. És el cas d’alguns bars i restaurants, que podran oferir menjar a domicili durant aquests dies. També es podran reprendre les reformes, tot i que amb algunes condicions bàsiques.

Es podran continuar les reformes

La declaració de l’estat d’alarma va suposar, també, que les reformes a cases i edificis fossin interrompudes. Ara, i a partir d’aquest dilluns 4 de maig, es podrà continuar amb les obres sempre que no hi hagi ningú a l’habitatge durant la seva realització.

Així ho han indicat fonts de Sanitat, les quals insisteixen que no es podran realitzar aquestes reformes si hi viuen persones a la casa que puguin tenir contacte amb els treballadors. Si es tracta d’obres en un edifici, es podran continuar sempre que s’habiliti un pas exclusiu pels empleats i no es mantingui contacte amb els veïns.

En cas de no poder complir aquestes mesures, asseguren des de Sanitat, no seria possible reprendre les reformes en aquesta fase 0 que comença a partir del dilluns dia 4.


Comentaris

envia el comentari