YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nova proposta a can Barça: la possible data d'eleccions

L'augment de casos de coronavirus ha fet que les eleccions siguin ajornades

L'escut del Barça a la sortida del túnel de vestidors del Camp Nou
EL FC Barcelona ha dedidit, jutament amb el Govern, ajornar les eleccions del club | Europa Press

El FC Barcelona ha decidit ajornar les eleccions a la presidència de l'entitat previstes per al diumenge 24 de gener, després que la Generalitat no ha autoritzat el desplaçament de socis fora del seu municipi per votar. El club, a més, ha demanat al Govern que canviï la llei per tal que es pugui emetre el vot per correu postal.

En aquest sentit, el club ha demanat a la Generalitat que valori la possibilitat de modificar l’actual legislació esportiva per possibilitar el vot per correu postal en la nova data de les eleccions, petició que el Govern s’ha compromès a estudiar.

La data que més sóna per celebrar les noves eleccions és el 7 de març, segons ha informat Catalunya Ràdio. Avui s'han reunit Carles Tusquets, president de la junta gestiora, i els tres candidats a la presidència del Barça. Així, en aquesta reunió s'ha començat a plantejar la data del 7 de març com a futura jornada d'eleccions.

. El presidente de la junta gestora, Carles Tusquets, se encuentra reunido con los tres candidatos en las oficinas del FC Barcelona y se apunta esta fecha como una solución.

Govern i club decideixen posposar les eleccions

El Govern i el Futbol Club Barcelona han mantingut aquest divendres al matí una reunió virtual de treball per abordar la celebració de les eleccions a president i junta directiva de l’entitat esportiva en el context de la pandèmia per covid-19. En el decurs de la reunió, el Govern ha traslladat al club que l’actual situació epidemiològica no fa possible autoritzar el desplaçament fora del municipi als socis que no disposin de seu electoral dins del seu terme municipal el proper diumenge 24 de gener, donada l’elevada mobilitat que això suposaria. 


Per la seva banda, el club ha constatat la impossibilitat de realitzar les eleccions en la data prevista a causa de les restriccions de mobilitat decretades pel Govern en l’actual context de pandèmia, motiu pel qual la data de les eleccions s’haurà d’endarrerir.Per part del Govern han encapçalat la reunió la secretària general de Presidència, Meritxell Masó; el secretari general de Salut, Marc Ramentol; la secretària general d’Interior, Beth Abad; i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, que han estat acompanyats de càrrecs directius i tècnics dels respectius departaments. Per part del Barça han encapçalat la delegació el president de la comissió gestora, Carles Tusquets, el Síndic del Soci, Joan Manuel Trayter, i el conseller delegat, Oscar Grau, acompanyats d’altres responsables directius i executius del club.

Les eleccions blaugranes no han estat les úniques que s’han ajornat a causa de la situació del coronavirus. Les eleccions catalanes que s’anaven a celebrar el proper 14 de febrer també han estat finalment posposades a l’espera d’una millora de les dades de la Covid.


Comentaris

envia el comentari