Surten a la llum els motius de la mort d'una popular i jove 'influencer' embarassada

La noia va traspassar el passat 22 de desembre

Imatge de la popular influencer Emily Mitchell
Imatge de la popular influencer Emily Mitchell | Instagram

Tres setmanes després de la mort de l'influencer Emily Mitchell, ha sortit a la llum la causa que va fer que perdés la vida en la seva pròpia casa el passat 22 de desembre. Mitchell, la famosa influencer americana de Rhode Island que era propietària del compte d'Instagram 'HiddenWay', estava embarassada de quatre mesos del seu cinquè fill. La comunitat bloguera dels Estats Units es va quedar en xoc per la mort sobtada de l'influencer americana.

El desgraciat succés va tenir lloc el passat dimecres 22 de desembre, quan la popular influencer es trobava prenent un cafè i unes torrades quan, de sobte, va començar a sentir-se malament. «De sobte va deixar de respondre», afirmen. El marit de la famosa bloguera, que vivia amb ella a Rhode Island, no va trigar ni un minut a trucar als metges, que no van poder fer res per salvar la seva vida.

La sobtada mort d'Emily Mitchell als 36 anys

Tot i els esforços fets per reanimar a la dona de 35 anys i el seu fetus de quatre mesos, els serveis sanitaris no van poder fer res per evitar la mort de la dona. Avui, per fi, es coneix la causa de la defunció de la creadora del blog 'The Hidden Way'. Després de diversos dies sense saber què va passar realment a la casa de Mitchell, un amic de la família de la influencer ha donat a conèixer en nom del marit de Mitchell, Joseph, la raó de la mort de la seva dona, i no va ser una altra que una embòlia pulmonar mortal.

Un amic de la família revela el motiu de la mort de l'influencer

«Fa uns dies vam saber per l'Oficina d'Examinadors Metges de l'estat que la causa oficial de la mort va ser una embòlia pulmonar. Tot i que és un repte entendre com va poder passar això, sabem que tots els socorristes i el personal mèdic van fer tot el possible per ajudar i, per tant, estem segurs de què simplement era el seu moment, el Senyor l'estava trucant a casa», va publicar l'amic de la família en un post a Instagram.

Mitchell va compartir la notícia del seu embaràs  més recent amb els seus 174.000 seguidors el passat 19 de novembre. No està clar en quin mes de gestació es trobava o quan tenia previst donar a llum, però la parella ja havia escollit un nom: Joey. El 8 de desembre, va escriure als seus seguidors que s'estava preparant per sotmetre's a la seva cinquena cesària.

El perfil d'Instagram d'Emily Mitchell mostrava els alts i baixos de criar i educar a casa els seus quatre fills i de la seva fe. La notícia va crear commoció entre els seus seguidors, tal com es pot llegir al seu obituari d'Instagram: «Emily va ser un símbol de força durant els moments més desafiants per a molts».

Organitzen una col·lecta per donar diners a la família

La plataforma GoFundMe ha tingut la idea de crear una col·lecta per donar diners a la família de la traspassada. Fa uns dies, la plataforma ja havia recaptat prop de 123.000 euros. «Estem segurs que Emily estarà ara en perfecte comunió amb Déu. La paraula de Déu ens dóna perfecta esperança», resa el missatge llençat per GoFundMe.

«Estem desconsolats per la seva mort i com a comunitat desitgem expressar el nostre amor per la seva família a través d'aquesta recaptació de fons. Aquests fons es destinaran a l'educació dels seus fills el pròxim any, així com a les despeses que Joe i els nens tinguin mentre s'adaptin a la vida sense Emily», van publicar en record d'Emily Mitchell.


Comentaris

envia el comentari