El Camp nou amb la senyera i la bandera blaugrana a les grades

El coronavirus posa el Barça en alerta: l'avís que més preocupa als jugadors

Sembla que l'entitat no podrà assumir el pressupost previst

Josep Maria Bartomeuhauria demanat als jugadors blaugranes que s'abaixin el sou, segons informa 'La Vanguardia'. El mitjà apunta al fet que en les últimes hores la directiva del Barça hauria demanat als jugadors del primer equip a tenir aquest gest davant el nou escenari econòmic que està per venir després de la crisi del coronavirus.

Sembla que la demanda de Bartomeu a la plantilla del primer equip arribaria davant la impossibilitat del club d'assumir el pressupost de 1.047 milions d'euros que es va aprovar fa uns mesos, ja que ara, en plena crisi per la pandèmia del coronavirus, la directiva veu impossible complir amb els 11 milions  de beneficis que s'havien pressupostat per fer front a les despeses.

Suspesa l'activitat esportiva

De fet, el passat divendres 13 de març, després de posposar-se el partit de Champions i després de la paralització temporal de LaLiga Santander, elFC Barcelona anunciava que, seguint les recomanacions mèdiques, suspenia la seva activitat esportiva.

«Davant la situació sanitària i ateses les recomanacions dels responsables mèdics del club, el primer equip de futbol suspèn tota la seva activitat fins a nova ordre» comunicava el Barça. «Els jugadors seguiran en el seu domicili un treball físic personalitzat i específic, supervisat pels preparadors físics durant els pròxims dies», va explicar l'entitat, que ara es veu superada per la crisi  sanitària que està vivint Catalunya i el país.

Segons informa el mitjà esmentat anteriorment, avui hi haurà una nova reunió de la comissió delegada per parlar sobre la situació, tot i que en la reunió del passat dilluns ja es va preveure que les pèrdues pel coronavirus seran irrecuperables.