Tomás Díaz-Valdés, el conegut periodista del motor, ha mort per coronavirus

Mor per coronavirus Tomás Díaz-Valdés, el conegut periodista del motor

El món de l'esport i els mitjans ploren la pèrdua

El coronavirus  a Espanya  ha comportat amb si que, a dades d'avui, existeixin 19.980 contagiats i un total 1002 morts. Entre aquests últims es troba una figura molt coneguda en els mitjans de comunicació que era identificada pel seu bigoti. Es tracta del periodista esportiu Tomás Díaz-Valdés. Díaz-Valdés ha mort als 78 anys. Era un professional de la comunicació especialitzat en el món del motor. L'home ha mort en un hospital madrileny a conseqüència de les complicacions de salut que ha tingut en veure's afectat pel  Covid-19.

Va escriure durant la seva trajectòria a 'AS', 'Top Moto' i 'Top Acto', fent el salt a aquests mitjans quan va decidir seguir pels circuits a un jove que havia començat a treballar en el seu taller mecànic i que volia ser pilot de motociclisme. Aquest fou Ángel Nieto, amb qui va forjar una gran amistat durant tota la seva vida.

Centenars de missatges de condol

El món de l'esport i de la premsa ha transmès el seu condol en xarxes socials a la família de Díaz-Valdés, donant-li el suport més gran possible en aquests durs moments. Bona mostra d'això és el missatge que Carlos Sainz  ha deixat en el seu perfil de Twitter: «Sento enormement la mort de Tomás Díaz-Valdés. Una abraçada a tota la família, a. c. s.».

El diari 'As', per la seva banda, també ha volgut mostrar el seu condol: «Volem transmetre el nostre més sentit condol per aquesta pèrdua irreparable a Concha, la seva dona; als seus tres fills, Concha, Yolanda i Tomás, així com a la resta de familiars i amics. S'ha anat un periodista de raça, una persona excepcional. Descansi en pau».