Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'Supervivientes'

Telecinco planta cara al govern i manté Supervivientes

El podrà no podrà segur amb les seves emissions

El coronavirus també acaba amb 'Supervivientes'. El Ministeri d'Exteriors repatriarà tots els concursants de l'edició d'aquest 2020 i el programa, que s'estava gravant a Hondures, queda suspès a partir d'aquest moment. La decisió arriba quan encara molts espanyols a l'estranger esperen la seva repatriació. 

La mesura, dràstica, es pren per a garantir la seguretat dels concursants davant la pandèmia del Covid 19. D'aquesta manera el programa no podrà seguir amb la seva mecànica i així, se suma a la llarga llesta d'espais que han hagut de ser cancel·lats per culpa del coronavirus.

Mediaset no confima la informació 

No obstant això, el compte oficial de Twitter de Mediaset ha compartit un missatge on afirma que «no hi ha cap canvi respecte de l'equip de 'Supervivientes 2020' i els seus concursants». Un missatge que ha estat retuitat pel compte oficial del mateix programa, i que crea encara més incertesa pel que fa a aquesta informació. 

Amb tot, cal destacar que la polèmica va començar aquest dimarts, quan es va saber que el govern d'Hondures havia decidit prendre mesures preventives davant la crisi del coronavirus, decretant l'estat d'emergència sanitària a tot el seu territori.

El seu president, Juan Orlando Hernández, va apostar per tancar les fronteres del país, deixant tots els aeroports i altres mitjans de transport inoperatius fins que acabi la quaranten, un fet que complica encara més la situació de 'Supervivientes 2020'.

'Supervivientes' arrasa en audiència

Si es confirmés, la notícia suposaria un duríssim cop pel programa, que sempre regna en el 'prime time' durant les seves gales dels diumenges, dimarts i dijous. En aquest sentit, ahir van aconseguir més de 3,4 milions d'espectadors, establint un nou rècord d'audiència, quelcom que ha passat de manera sovint durant els últims mesos.