IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Els jugadors del FC Barcelona s'enfronten a una nova rebaixa salarial

S'hauran d'adequar al nou pressupost del club

Josep Maria Barteomeu
Bartomeu negociarà una nova rebaixada de sous amb els jugadors del FC Barcelona | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus està afectant molts sectors entre ells l'esportiu que ha vist com les competicions han quedat aturades o ajornades. El futbol tampoc n'ha estat una excepció, motiu pel qual molts clubs han anunciat, en l'últim mes, rebaixes salarials als seus jugadors.

A finals de març, el FC Barcelona anunciava un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per tots els seus jugadors i la resta del personal no esportiu per «pal·liar els efectes de l'emergència sanitària i reduir les afectacions econòmiques d'aquesta crisi». Des del club blaugrana es parlava d'una reducció de la jornada laboral i en conseqüència una «reducció proporcional de les retribucions previstes en els respectius contractes».

Difícilment es podran mantenir els salaris actuals

Les pèrdues pressupostàries previstes faran que els clubs no puguin mantenir la despesa actual en salaris i, segons avança 'Mundo Deportivo', Josep Maria Bartomeu vol liderar una negociació amb els futbolistes per adequar les fitxes dels jugadors al nou pressupost del Barça.

Fins ara el FC Barcelona era l'equip que més ingressos obtenia i per tant també era el que més pagava als seus jugadors. Recordem que a l'inici d'aquesta temporada el Barça estava al capdavant del límit salarial amb 671,429 milions d'euros, seguit del Real Madrid amb 641,049 milions i amb 348,5 milions estava en tercera posició l'Atlètic, tal com recull el 'Mundo Deportivo'.

El Barça creu que podrà mantenir-se com a capdavanter però pagant uns salaris inferiors als actuals i que entrin dins del nou pressupost. Així doncs, els jugadors del club blaugrana s'hauran de preparar per a una nova rebaixada de sous tot i que encara no se sap de quines quantitats es tractarà. 


Comentaris

envia el comentari