L'elefant va embogir embastint a diverses persones a Sri Lanka

Un elefant embogeix i fereix 18 persones en una celebració a Sri Lanka

Els fets van passar en el marc d’una desfilada budista quan l’animal va desbocar-se i va recórrer 100 metres enduent-s’ho tot ple davant. Entre les víctimes hi ha nens

Gran ensurt el que es van endur les persones que gaudien d’una desfilada budista a Sri Lanka, al sud-est asiàtic, quan un elefant que participava en l’esdeveniment va embogir per causes que es desconeixen i va recórrer 100 metres desbocat enduent-se tot el que trobava pel davant, incloent a persones, i causant un total de 18 ferits, alguns crítics. Entre les víctimes hi ha nens. 

Com es pot veure en les imatges, l’animal anava engalanat amb roba, llums i diversos objectes, i no hem d’oblidar que els elefants són animals salvatges, fet que provoca que, puntualment, tot i estar ensinistrats, puguin descontrolar-se quan se senten pressionats o espantats per la multitud. 

Els fets van tenir lloc a la ciutat de Kotte, la capital de l’illa. Com que es tractava d’un conegut esdeveniment, una televisió local estava retransmetent en directe la desfilada i les càmeres van poder enregistrar tota la crítica situació, des que l’animal es desboca fins que atropella a diverses persones, la majoria del públic, passant per l’assistència sanitària d’alguns dels ferits. Aquest és el vídeo que conté imatges que poden ser dures:

Segons expliquen alguns mitjans locals, els fidels que participaven en aquesta celebració i que van resultar ferits van mostrar cops forts a l’abdomen i en altres parts del cos, mentre que una persona va rebre una trepitjada de l’elefant al cap, raó per la qual va necessitar un tractament d’una oïda.

També et pot interessar...