Fernando Simón es destapa el dissabte a la nit i tothom en parla

Simón ha passat a ser un dels personatges més mediàtics de l'Estat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón
Simón ha passat a ser un dels personatges més mediàtics de l'Estat | El Periódico

Després d'ennuegar-se amb una ametlla en plena roda de premsa a principis de maig, Fernando Simón va començar a ser conegut, no només per ser l'home que dona les dades diàries de la Covid-19 a Espanya, sinó també per la seva tirada mediàtica. Avui en dia, ja ningú posa en dubte que per bé o per a mal, és tot un fenomen nacional.

Tot el que fa Fernando Simón té rellevància pública. Fa poc vam veure el seu look moter a la portada d'una coneguda revista a Espanya, i tampoc va escapar-se dels focus quan poc després va anar a surfejar en els seus dies de vacances. 

És per això que no és estrany que cada cosa que faci el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, serà motiu de comentaris. Aquest cap de setmana s'ha pres un descans i la seva visita a un lloc molt especial el dissabte a la nit va provocar tota mena de reaccions a les xarxes socials. 

Fernando Simón, l'home del coronavirus a Espanya, va visitar el dissabte a la nit el jaciment paleolític de Siega Verde, a la localitat de Villar de la Yegua, a Salamanca. L'epidemiòleg va aprofitar les visites nocturnes que organitza el centre cultural durant el mes d'agost per conèixer la riquesa d'aquesta galeria d'art rupestre a l'aire lliure. 

El complex arqueològic va ser declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO el 2010 i forma part de l'Itinerari Cultural del Consell d'Europa Camins d'Art Rupestre Prehistòric, que agrupa als grans destins turístics prehistòrics a Europa. Es tracta d'una vasta galeria de pintures prehistòriques gravades en pedra des de fa 20.000 anys. 

«El protagonista de l'any»

El Centre d'Interpretació del jaciment va voler compartir la imatge de la visita del doctor Fernando Simón, que posa al costat dels responsables amb una cridanera camisa estampada blanca i negra i amb la mascareta corresponent. 

«Seguim amb les visites nocturnes del mes d'agost. Avui amb la companyia de Fernando Simón, gràcies per la teva visita! Animar-vos a gaudir dels gravats paleolítics a la nit i de forma segura», resa la publicació a Facebook. Les visites nocturnes permeten veure detalls que passen imperceptibles a la llum del dia a les cinc roques del jaciment. 

La foto ha provocat tota mena de comentaris, encara que aquesta vegada tots en positiu: «Un dels protagonistes de l'any!», diu un usuari de Facebook remarcant la importància del personatge. «Detallàs» i «Bona gent» són alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes socials, aplaudint el gest del doctor. 


Comentaris

envia el comentari