ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Fernando Simón reconeix l'error: «El que vam fer malament durant la pandèmia»

Jesús Calleja ha avançat sobre què parlarà l'epidemiòleg a 'Planeta Calleja'

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón
Jesús Calleja ha avançat sobre què parlarà l'epidemiòleg a 'Planeta Calleja'| El Periódico

Jesús Calleja ha explicat aquesta matinada en el programa ‘El Faro’ de la Cadena Ser com va convèncer a Fernando Simón perquè estigués en el seu programa: «Jo mateix el vaig trucar per telèfon, esperant-me un no rotund, dient-me que està la situació com perquè aquest home vingui i ens expliqui alguna cosa que no sigui institucional, però la sorpresa és que va dir que sí i fixéssim una data», ha dit.

Simón parlarà a 'Planeta Calleja' sobre la pandèmia

«El vaig trucar perquè des de la comunitat alpinística sabíem que Simón escalava i a més d’escalar molt bé, té un nivell bastant elevat. Llavors vam dir, si hi ha una persona que estigui ara mateix en l'actualitat i que li poguéssim fer les preguntes que no fossin les preguntes que ja estan dites en les rodes de premsa, aquest és Fernando Simón», ha prosseguit Calleja.

El presentador de ‘Planeta Calleja’ entén la polèmica sorgida i respecta totes les opinions, però adverteix que en el programa, Simón donarà detalls sobre «què es va fer malament en la pandèmia, què s'ha fet bé, quin és el present que tenim en aquest moment, què passarà d'aquí al gener, què passarà de gener a juny i quan acabarà aquesta pandèmia».

El director del CCAES donarà una «informació esperançadora», assegura Calleja

«El programa és molt sorprenent, perquè no ha esquivat cap pregunta. Dona dates concretes, com serà el procés, quan s'acabarà la pandèmia», detalla Calleja, que avança que en l'episodi es dona «informació esperançadora. Si es complís crec que anem cap a un escenari molt bo en el moment en què les vacunes estiguin actives, no immediatament», afegeix.

Calleja confessa que es veurà a un Simón diferent al de les rodes de premsa habituals d'anàlisi de la pandèmia: «No és el mateix que tu estiguis encotillat amb el que toca dir, és a dir, amb el que hagis de dir, o que de sobte estiguis en un programa, on l'espai és diferent, et desinhibeixes, et relaxes, estàs fora d'aquesta pressió que pots tenir diàriament i que algú li faci les preguntes més com un ciutadà que com un periodista».

Des que es va conèixer la participació de Fernando Simón a ‘Planeta Calleja’ les opinions s'han disparat des de tots els àmbits i fins i tot el director del CCAES va ser preguntat per aquest programa en la seva última roda de premsa. Simón no va voler comentar res sobre aquest tema: «Les meves vacances són les meves vacances, no les comentaré», va sentenciar.


Comentaris

envia el comentari