Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un pot ple de monedes

Fes créixer els teus estalvis amb WiZink

Segur, accessible i amb rendibilitat. Descobreix la millor opció per a protegir els teus estalvis

Si encara no coneixes les prestacions de WiZink, has de saber que aquesta entitat financera està guanyant molta popularitat i ja gestiona els estalvis de més de 2 milions de clients.

WiZink és una entitat digital especialitzada en productes d'estalvi, targetes de crèdit i dipòsits bancaris. L'objectiu d'aquest banc és ajudar-te a redescobrir les diferents maneres de treure a partir els teus estalvis adaptant-se al ritme dels usuaris.

Un pot ple de monedes
Fes créixer els teus estalvis amb WiZink | @f7photo

Continua llegint per a conèixer totes les característiques dels dipòsits a termini fix més rendibles d'Espanya.

Una entitat 100% en línia

WiZink, el banc digital.  Especialitzat en targetes de crèdit i gestions d'estalvi senzilles. Dóna resposta a les necessitats de més de 2 milions de clients entre Espanya i Portugal.

Una entitat sense sucursals, complementari a l'entitat on els clients disposen de la resta dels seus productes bancaris. A més, a través d'acords amb partners estratègics, també s'ofereixen targetes de crèdit co-branded adaptades a la necessitat dels usuaris.

Gestionat per un equip humà de qualitat. Amb més de 1.000 professionals que gestionen 3.400 milions d'euros en targetes i 3.250 milions en passiu de clients.

Possibilitat de cancel·lar amb anticipació el dipòsit bancari a termini fix.  Aquesta cancel·lació es pot realitzar en qualsevol moment, transcorreguts 60 dies des de la contractació, excepte en el cas de traspassos des de comptes interns, que serà cancel·lable anticipadament en qualsevol moment. Però s'ha de tenir en compte la penalització: Únicament s'abonarà l'import principal del dipòsit i serà obligatori retornar tots els interessos que s'obtinguin. També s'aplicaran les retencions fiscals corresponents.

WiZink opera amb fitxa bancària pròpia.  Això significa que, a més de complir amb la regulació comunitària, està supervisat tant pel Banc d'Espanya com pel Banc de Portugal.

Els teus estalvis estaran en les millors mans.  WiZink està adscrit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, amb el límit de 100.000 € per dipositant en cada entitat de crèdit.

Què saber abans de contractar un dipòsit?

1 - Aquest tipus de dipòsits bancaris només estan permesos per a persones amb residència fiscal a Espanya.

2 -  Per a facilitar encara més les gestions, WiZink funciona mitjançant emissió de deute amb la teva entitat bancària. El teu només hauràs de proporcionar el teu compte d'origen i l'entitat s'encarrega de la resta.

3 - Algunes entitats bancàries tenen comptes que no permeten deutes, domiciliacions, o algun altre tipus de contractació. Has d'assegurar-te que el compte que proporcions sí que els permet.

4 -  L'import mínim per a contractar un dipòsit a termini fix és de 5.000 € i la xifra màxima és de 250.000 €.

Qui pot contractar el dipòsit bancari a termini fix?

Aquest procés de contractació està pensat només per a nous clients de WiZink.

En cas que ja dipòsits d'algun dels productes que s'ofereixen, hauràs d'entrar en la web oficial - www.wizink.es -. Una vegada aquí, només has d'accedir a la teva àrea de client i contractar-ho de la manera més senzilla.

A més de ser una entitat amb oficines a Espanya, el dipòsit WiZink és una excel·lent opció per a protegir els teus estalvis: és segur, accessible i amb bona rendibilitat.

No ho pensis més. Fes que els teus diners creixi més que mai i contracta un dels millors dipòsits bancaris en només 5 minuts.