Les xarxes esclaten arran una festa multitudinària a Barcelona en ple estat d'alarma

La vetllada va tenir lloc a la discoteca Opium de la ciutat comtal

La festa ha causat una allau de crítiques a les xarxes socials
Les imatges de la festa d'Opium Barcelona han indignat les xarxes | Twitter @davmanart

Avui han transcendit a Twitter les imatges d'una feta a la discoteca Opium, en què es poden veure multitud de persones que no respecten la distància de seguretat en cap moment. Malgrat que la festa estava autoritzada, els organitzadors van establir una normativa per complir les normes de seguretat de l'estat d'alarma, que, tal com es pot veure en les imatges, no va ser respectada pels assistents. 

La festa va començar a les 12.00 hores d'ahir dissabte, 30 de maig, i ha finalitzat a la 1.00 de la matinada d'avui. Els mateixos organitzadors de la festa van anunciar-la al seu compte d'Instagram. Com que no està permesa l'obertura de l'interior de cap local d'oci nocturn durant el període de desescalada, Opium va celebrar la vetllada a la seva terrassa. Cal recordar, però, que durant la fase 1, està permès, únicament, que s'obrin les terrasses amb un màxim de 10 persones per taula i mantenint la distància de 2 metres entre elles.

La policia no ha rebut cap denúncia

Tanmateix, a la festa de la passada nit, ni 2 metres ni 1. I, per afegir més llenya al foc, la cua per entrar a la discoteca també estava plena i no s'hi respectava la distància social en cap moment. Molts usuaris que van compartir les escandaloses imatges i vídeos a les xarxes han denunciat l'incompliment i la manca de responsabilitat dels assistents. 'El Caso', que, segons relata, hauria contactat amb els Mossos d'Esquadra, constata a partir de fonts policials que no s'ha rebut cap denúncia arran els fets


Comentaris

envia el comentari