Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Arriba una nova edició de la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp

Esmorzar popular, tastos, visites guiades, exposicions i venda d'oli seran els grans atractius d'una jornada que no se suspèn per pluja
Festa de l’oli nou a Mont-roig del Camp
Imatge de la Festa de l'Oli Nou 2017   | TarragonaDigital

 

A qui no li ve de gust una bona llesca de pa torrat sucat amb tomàquet, un bon raig d’oli d’oliva i aquell toc just de sal? I pels més atrevits, una contundent rascada d’all, amunt i avall, i ja ho tindríem. La senzillesa feta delícia, l’esmorzar més tradicional i el regust autèntic de l’oli de la terra.

La Festa de l'Oli Nou arriba a Mont-roig del Camp

Diumenge, 4 de novembre, el primer oli d’enguany brotarà a Mont-roig del Camp, entre grans rajolins d’or verd i un esmorzar de campionat. El municipi del Baix Camp, precisament, acollirà una nova edició la Festa de l’Oli Nou, una trobada que, talment com l’oli fa a l’aigua, no se suspèn per pluja.

Esmorzar popular amb degustació de l’oli nou; tast, exposició i venda d’oli, i visites guiades al molí d’Olis Solé i al Museu Solé seran els grans atractius d’una jornada gratament oliosa, que tindrà el sabor genuí del primer oli mont-rogenc com a principal protagonista.

Festa de l’oli nou a Mont-roig del Camp
L'esmorzar popular serà un dels grans atractius de la Festa de l'Oli 2018 | TarragonaDigital

La festa, de nou a una al Parc Maria Martori

De nou del matí a una del migdia, el Parc Maria Martori de Mont-roig s’omplirà de setrills i gana, maridatges i tastos, i ganes de gaudir de la bona gastronomia. Si la pluja de tardor apareix, cap problema, l’esdeveniment d’enguany es traslladarà al Poliesportiu Tradicional, per seguir la festa sense por.

Servei de bus gratuït entre Mont-roig i Miami Platja

La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp, organitzada des de la regidoria d’Impuls Econòmic del municipi, tindrà a disposició dels assistents un servei de bus gratuït, entre Mont-roig i el nucli de Miami Platja.

Perquè ningú s’ho perdi, ni tingui excusa, a les nou del matí un autocar sortirà des de la localitat costanera, cap a la festa i l’esmorzar; i a la una del migdia, amb la panxa plena i una bona garrafa d’oli sota el braç, s’emprendrà el retorn.

PROGRAMA | Consulta aquí el programa de la Festa de l'Oli Nou