Petició matrimoni Misericòrdia Santuari

Les Festes de Misericòrdia a Reus acaben amb una petició de matrimoni especial

El pati del Santuari va ser escenari d'un moment emotiu i sorprenent

Les Festes de Misericòrdia de Reus van acabar ahir, però per a dues de les persones que, al matí, hi havia al Santuari, va suposar el començament d'alguna cosa més transcendent. Després que hi arribés el Seguici Festiu, al pati del temple hi va haver una proposta de matrimoni sorprenent i poc ortodoxa. Entre els ganxos de la petició, portadors, dansaires i músics del Seguici Festiu de Reus.

Òscar Prats és músic i acompanya alguns dels elements del Seguici Festiu. Li van dir que anés a tocar per retre un homenatge a Pere Bonet, extreballador de l'Institut Municipal Reus Cultura encarregat, fins que es va jubilar, de La Palma de Reus. Molt conegut i estimat per aquest àmbit de la cultura local i per als usuaris habituals de l'equipament, la situació no semblava estranya. L'homenatge va consistir en una ballada de l'Àliga en honor seu i, posteriorment, va ser la Vitxeta qui també es va posar a ballar, però sota seu no hi havia una portadora de la colla.

petició matrimoni misericòrdia
Amics i familiars van mostrar els cartells que preparaven el terreny per a la petició de matrimoni | Instagram | @titus_prats

Maria Rosa Pié ho havia organitzat de tal manera que, mentre ella feia ballar la geganta, familiars i amics van anar mostrant cartells, dirigits al seu xicot, el 'Titus', que ni sabia ni sospitava absolutament res, però que va acabar deixant de tocar quan va entendre què passava. Els cartells van anar preparant el terreny, i s'hi podia llegir que, després de deu anys junts, volia fer-li una pregunta.

Quan la Vitxeta va acabar de dansar, de sota de les seves faldilles va sortir-ne la seva parella. Desenes de persones van contemplar l'escena, i es va fer el silenci quan Maria Rosa va preguntar «Titus, et vols casar amb mi?». El 'sí' del Titus no es va fer esperar, i l'esclat del públic present va anar acompanyat d'aplaudiments de felicitat dels amics i coneguts de la parella. Unes festes de Misericòrdia que de ben segur que no oblidaran mai.