Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El fill d’Arturo Vidal guanya el premi al millor Youtuber xilè

Alonso ‘Monito’ Vidal va comptar amb l’ajuda de diversos companys de professió del seu pare i es va endur el guardó d’aquesta categoria en els premis ‘Copihue de Oro’

Imatge d'arxiu d'Arturo Vidal i el seu fill Alonso 'Monito'
Imatge d'arxiu d'Arturo Vidal i el seu fill Alonso 'Monito' | Instagram

El fill gran d’Arturo Vidal té tan sols nou anys i ja és gairebé tan conegut com el migcampista blaugrana. Alonso ‘Monito’, que és com l’anomena el seu pare afectuosament, acaba de rebre el premi ‘Copihue de Oro’ al millor Youtuber xilè de l’any, i ni ell ni la seva família poden estar més satisfets i orgullosos.

No és d’estranyar, ja que el petit compta amb més de 120.000 subscriptors al seu canal de Youtube, i en recull més de 200.000 al seu compte oficial d’Instagram. Una xifra que, si bé no es pot comparar amb el nombre de seguidors que aglutina el seu pare a xarxes socials, sí que és quelcom sorprenent i molt destacable, sobretot tenint en compte la seva curta trajectòria tant vital com professional.

‘Monito’ Vidal va demanar ajuda a futbolistes famosos

Com cada any, el mitjà xilè ‘La Cuarta’ organitzava el seu certamen ‘Copihue de Oro’, uns premis destinats a reconèixer les millors figures del país en matèria d’entreteniment i espectacle. Com que la votació és de caràcter popular, els que competeixen en la categoria de millor Youtuber han d’adoptar una estratègia que sigui bona i els asseguri l’èxit, i Alonso ‘Monito’ va fer una aposta molt forta i segura: demanar ajuda als companys d’equip del seu pare.

Així les coses, el jove va engegar una campanya on participaven jugadors de la talla de Messi, Luis Suárez, Jordi Alba, Neymar o Piqué, entre altres. Tots els futbolistes es van gravar al costat del petit Vidal mentre enviaven salutacions i abraçades a tots els seus seguidors i demanaven que votessin a ‘Monito’. I, és clar,  a veure qui pot lluitar contra la influència dels millors jugadors de futbol  del món.  

Finalment, el fill d’Arturo Vidal va ser proclamat el millor Youtuber

Amb tot, i gràcies a diversos mitjans xilens, hem sabut que l’entrega de premis es va haver de retardar  perquè Alonso s’havia deixat les seves medicines. I és que el petit Vidal pateix una diabetis de tipus 1, fet que l’obliga a administrar-se insulina de manera crònica.

Però un cop arreglada la situació, res va ser capaç de frenar l’inevitable:  finalment, el fill del migcampista del Barça es va endur el desitjat guardó, deixant algun dels seus contrincants amb cara de frustració i pocs amics.