Muntatge de José Antonio Reyes amb la qual era la seva parella i el seu fill

El missatge del fill de Reyes en el dia del seu aniversari que trenca el cor: «Encara fa mal»

El fill del futbolista mort ha volgut recordar al seu pare amb unes emotives paraules

José Antonio Reyes va morir amb només 35 anys i deixant una dona i un fill que van quedar devastats després de la seva pèrdua. No hi ha data especial en què els dos no ho hagin recordat.

El dia de la seva mort la notícia va impactar a tothom. El futbolista era una persona molt estimada, i no només dins del camp. Molts el valoraven com a futbolista, però molts més ho feien com a ésser humà.

Aquest 1 de juny de 2019 va ser molt trist per al món del futbol. Tot i això, ho va ser encara més per als seus familiars i els seus amics. Tots van perdre a una de les grans persones de la seva vida.

Malgrat que han passat ja més de dos anys, ningú s'oblida de Reyes. Aquest 1 de setembre hauria sigut el seu aniversari. L'ex del Sevilla hauria fet 38 anys.

El seu fill no ha volgut oblidar-se del seu pare en un dia com aquest. Ha deixat un emotiu missatge per a ell a les seves xarxes socials.

«Avui és el teu aniversari pare i segur que allà dalt et faran una festa com a tu t'agradaven», ha començat escrivint el jove. «Encara fa mal recordar-te, però sempre estaràs al meu cor», ha seguit, deixant així clar el present que encara té al seu pare en el seu dia a dia.

Aquest comentari l'ha acompanyat d'una fotografia del seu pare amb la seva mare, la qual va ser dona de José Antonio Reyes. Sens dubte, un dels seus grans suports i de les persones que més van sentir la seva pèrdua.

El mateix fill de Reyes fa referència a això. «M'encanta aquesta foto amb la mare, segur que recordes quan em vas dir 'cuida molt d'ella', així ho faig», ha escrit el fill del futbolista mort.

«Felicitats pare, t'estimo. Tant de bo repetir aquesta foto amb ella i arribar on tu vas arribar», ha acabat el seu missatge.

Són unes paraules molt significatives, i és que, el fill de Reyes està ara seguint els passos del seu pare. És jugador de futbol professional, encara que, per la seva edat, encara es troba en categories inferiors.

Fa tan sols uns dies publicava a les seves xarxes socials la fotografia que confirma que jugarà aquesta temporada amb la samarreta del Reial Madrid. Es tracta d'un dels equips pels quals també va passar el seu pare.

«El millor equip per seguir somiant i seguir creixent», escrivia ell a les seves xarxes, orgullós.

Dos anys després de la mort del futbolista, sembla que la ferida en ell persisteix, així com en la resta dels seus éssers estimats. 

En tot moment els seus familiars i amics s'han mostrat devastats per la mort del futbolista. El seu fill, el mateix dia que es va anunciar la seva mort, va deixar un missatge a les seves xarxes que va emocionar a tots.

«Avui has marxat per no tornar i és un dia molt dur per a mi. Vaig estar i estaré sempre molt orgullós de tu pare. Només tu i jo sabem el que ens estimàvem», va escriure aquell dia en memòria del seu pare.

Kiko Rivera també es recorda de Reyes

No només ha sigut el fill del futbolista qui s'ha recordat d'ell en un dia tan especial. Com diem, eren moltes les persones que l'estimaven i l'admiraven, i una d'elles tampoc ha volgut obviar aquesta data tan especial. 

«Allà on siguis, se't troba molt a faltar, amic. Felicitats. Avui seria el teu aniversari i brindaré al cel, que és on tu estàs segur», ha escrit en les seves xarxes el DJ.

Ho ha fet al costat d'una imatge dels dos, amb la samarreta del Sevilla. I és que Reyes i Kiko Rivera sempre van ser bons amics i sembla que el cantant no l'oblida.