Primer pla de Jaden Smith.

El fill de Will Smith la 'lia' parlant del mastegot del seu pare als Oscars

Jaden Smith ha parlat del gest violent que va tenir el seu pare Will Smith en la nit més esperada del cinema

Will Smith ha protagonitzat el moment més vergonyós i lamentable, sens dubte, de la història dels Oscars. I és que ahir a la nit no va dubtar a donar-li un mastegot a Chris Rock, quan va fer una broma sobre la calvície de la seva dona.

L'actuació de l'actor ha sigut una gran polèmica a tot el món. Però, això no ha acabat aquí. I és que el seu fill, Jaden Smith, també ha opinat sobre aquesta situació. 

Will Smith i el seu comportament que el deixa en dubte

El protagonista de la sèrie El príncipe de Bel-Air ha estat sempre vist com algú divertit i amb gran sentit de l'humor. No obstant això, ahir a la nit, als Oscars, va canviar per sempre la nostra visió d'ell. No ho havíem vist mai comportant-se d'aquesta manera violenta sense interpretar cap paper.

Chris va sortir a l'escenari per presentar un premi i va parlar de la dona de Smith, Jada Pinkett. En concret, la va comparar amb la protagonista de la pel·lícula La teniente O´Neil perquè també està rapada. Aquest comentari no li va agradar res a l'actor, ja que la seva dona pateix un greu problema d'alopècia.

Fotografia de Will Smith amb la seva dona Jada Pinkett.
Jada, la dona de Will Smith, pateix un problema capil·lar. | GTRES

Enfadat per les seves paraules, sense pensar-s'ho dues vegades, va pujar a l'escenari i li va donar una bufetada a Rock. Aquest, sorprès pel que havia passat, de seguida va improvisar una broma. Però Will no es va quedar callat i li va deixar anar: «Mantén el nom de la meva dona fora de la teva fotuda boca!».

El fill de Will Smith treu la cara pel seu pare

L'actor va aconseguir en aquesta mateixa gala l'Oscar pel seu treball a El método Williams. I va aprofitar aquest moment per demanar disculpes pel que havia fet. Encara més, va intentar justificar-se dient: «Richard Williams va ser un fidel defensor de la seva família».

«En aquest negoci has d'acceptar que et faltin el respecte i has de somriure i fer veure que estàs bé... Diuen que l'art imita la vida i semblo el pare boig, com li van dir a Richard. L'amor et fa fer bogeries».

Moltes persones han criticat Smith pel seu comportament, però també n'hi ha alguns que li han donat suport. I aquest és el cas del seu fill gran, Jaden. El jove després del que ha passat ha escrit al seu Twitter molt clar: «Així és com ho fem».

D'aquesta manera, dona a entendre que li ha semblat bé l'actuació del seu pare. I aquest comentari ha creat més polèmica encara en les xarxes. 

En efecte, es poden llegir comentaris com «De debò? Jaden, les coses no es fan així» i «Entenc que el teu pare estava molest. Però això no es pot fer».

Imatge de Will Smith fent-li un cop de puny al presentador dels Oscars, Chris Rock
Molts usuaris han atacat al fill de Will Smith per defensar aquest comportament. | GTRES

I en aquesta mateixa línia n'hi ha que li diuen: «Jaden, està completament malament cometre una agressió només perquè algú fa una broma. Va en contra de tot allò que representa Will. Necessitem educar els joves perquè entenguin que hi ha greus conseqüències a l'hora de recórrer a la violència física».

Fins i tot hi ha alguns que han dit més tranquil·lament: «Cal reconèixer que es va equivocar. És un no per a ell, encara que soc un gran admirador. Espero que es resolgui el problema, però ha eclipsat la seva victòria».