La Fira Centre Comercial amplia l'oferta d'activitats per a l'estiu

Tots els actes tindran lloc de les 19.00 a les 21.00 hores a la terrassa

La Fira Centre Comercial ampliarà l’oferta d’actes i activitats d’aquest estiu, amb una nova programació per al mes d’agost. Als concerts i les actuacions que s’han previst per als dijous, divendres i dissabtes, dirigits a tot tipus de públic, se li sumaran altres actes.  Aquestes noves activitats tindran lloc els dilluns, dimarts i dimecres per tal de completar tot el calendari setmanal.

La nova oferta lúdica de La Fira

Les noves activitats proposades per La Fira Centre Comercial són: un tribut a la música de Joaquin Sabina, que tindrà lloc els dies 1, 14, i 28 d’agost; el taller infantil i de teatre a càrrec de Kristina Pinkygirl, que es farà el 6 i el 27 d’agost; la música «dixie» i el jazz de Happy Dixie Trio els dies 7 i 22 de juliol, i  l’espectacle infantil a càrrec de Susanita Pinceles, que serà el 8 i el 15 d’agost.

D’altra banda, s’han organitzat més actes que completaran el nou programa. Així doncs, el 13 d’agost tindrà lloc el ball amb animació de Máximo Torao, el 20 d’agost un concert de pop indie a càrrec de Ñekü, el 21 d’agost l’actuació de l’Invisible Titelles i el 29 d’agost es farà una discoteca mòbil, en la qual Jan Cruz farà gaudir al públic de la millor música.

Cal destacar que, com aquest mes de juliol, totes les actuacions i actes de La Fira Centre Comercial que tinguin lloc de dilluns a dissabte es faran a la terrassa a partir de les 19.00 hores. Per tant, el nou calendari se suma a la programació ja iniciada durant aquest mes de juliol amb les actuacions de Pepper and Soul-Chloe, The Soulman Quartet, els The Only Beatles, l’espectacle de Dario Mago, la música de DJ Samuel Eme o la del trompetista Xavi de la Salut i el guitarrista Joan Casellas.

Amb aquesta nova planificació, hi haurà cada dia ritme, música i bon ambient a la terrassa de La Fira. Els nous actes se sumaran a l’oferta del centre de moda, calçat, perfumeria, complements, objectes de la llar, esports i noves tecnologies.