Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Florentino Pérez

Florentino, tocat: la situació és greu i sap que el Madrid hauria d'haver actuat abans

El Reial Madrid perd dos mesos una peça única de la seva plantilla

Ferland Mendy, l'únic lateral esquerre que hi ha a la plantilla del Reial Madrid, ha caigut lesionat de gravetat i Florentino Pérez ja se n'està penedint de no haver fet alguna cosa abans que la seva baixa fos un problema.

Des de l'inici de la temporada era evident que el Reial Madrid coixejava al carril esquerre, ja que només Ferland Mendy pot ocupar aquesta posició de manera natural i Florentino ja no pot actuar.

Aquest dimarts, trenta-u de gener, es va tancar el mercat de fitxatges per al Reial Madrid i, finalment, Florentino va decidir deixar l'equip sense un substitut per a Ferland Mendy.

Ferland Mendy abans de començar un partit
Ferland Mendy se'n va capcot després de la lesió | Europa Press

Florentino ja es penedeix de la seva decisió després de la baixa de Ferland Mendy

Ferland Mendy es va lesionar al partit de quarts de final de la Copa del Rei i estarà de baixa gairebé dos mesos. El francès pateix una greu lesió al múscul semimembranós de la cama esquerra i no podrà comptar per a Ancelotti durant un bon període de temps.

Davant d'aquesta delicada situació, Florentino tenia dues opcions: anar al mercat de fitxatges o deixar que Ancelotti resolgués la papereta amb el que té. I la segona ha estat la que ha resultat correcta.

I és que Florentino, tot i saber que la baixa de Ferland Mendy afecta de ple el tram de temporada més complicat, ha pres la decisió de no acudir al mercat de fitxatges i deixar que sigui Ancelotti qui solucioni l'embolic.

Carlo Ancelotti abans d'un partit
Florentino passa el marró a Ancelotti | Europa Press

Una decisió de la qual es pot penedir seriosament, ja que durant el temps en què Ferland Mendy no està disponible, el Reial Madrid es jugarà tres títols sense un carriler esquerre pur.

Ferland Mendy estarà dos mesos KO, però Fran García no arriba fins a l'estiu

La situació és difícil d'entendre per als aficionats del Reial Madrid, però s'ha tornat encara més incomprensible després de l'anunci que va fer el president del Rayo Vallecano sobre Fran García només finalitzar el mercat de fitxatges.

El màxim dirigent del club madrileny va anunciar que havia arribat a un acord amb Florentino per al fitxatge del lateral esquerre Fran García, però no en els termes que tots esperàvem: «Fran García se n'anirà al Reial Madrid a final de temporada. Hem arribat a un acord».

D'aquesta manera, sembla que Florentino ha prioritzat la relació amb el club veí als interessos del seu equip. El president del Rayo ha dit que «el comportament del Reial Madrid és de club molt senyor», però els aficionats del Reial Madrid segur que no pensen igual després de la baixa de Ferland Mendy.

Fran García ja ha signat fins al 2028, però era precisament ara que s'ha lesionat de gravetat Ferland Mendy quan havia d'arribar per ajudar Ancelotti, però Florentino no ha pensat el mateix.

El Reial Madrid, sense Ferland Mendy ni Fran García

Finalment, el mercat de fitxatges es va tancar de la pitjor forma per al Reial Madrid. La lesió de Ferland Mendy deixa l'equip sense lateral esquerre per a les setmanes vinents i Fran García tampoc arribarà. Ancelotti té un problema.

Imatge dels jugadors del Reial Madrid entrenant

Ferland Mendy es lesiona i Fran García no arriba | Europa Press

Florentino segur que se'n penedeix, però ara ja és massa tard, no hi ha marxa enrere. Ancelotti haurà de fer màgia per confeccionar la línia defensiva després de la baixa de Ferland Mendy i es presenten partits complicats.

A l'horitzó ja esperen la tornada de la Champions League, la semifinal de la Copa del Rei i el Mundial de Clubs, i tot això sense oblidar La Lliga. Un dur desafiament que haurà d'afrontar el Reial Madrid, que ha perdut Ferland Mendy per als dos mesos vinents.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp