urv

La URV torna a reunir alumnes i empreses en unes jornades per fomentar l'ocupació

El XV Fòrum d'Ocupació Universitària arrenca el 3 d'abril a Reus | També farà aturada a Vila-seca, Tarragona i Tortosa

Un dels grans reptes de la Universitat Rovira i Virgili  és dotar a la comunitat d'estudiants i exalumnes de sortides professionals després de completar la seva formació en els diversos graus i postgraus que s'ofereixen. Amb aquesta ambició, la universitat pública de Tarragona engega aquest mes d'abril la quinzena edició del Fòrum d'Ocupació Universitària, una fira que actua com a punt de trobada entre universitaris i empreses per tal de fomentar l'ocupació i la inserció dels joves en el món laboral.

El fòrum s'adreça als estudiants dels darrers cursos i a aquells qui ja són graduats universitaris. Més d'una cinquantena d'empreses de sectors ben diversos participaran a la trobada de la mà dels seus responsables de recursos humans, a qui els joves interessats podran adreçar-se i fer arribar els seus dubtes, inquietuds i currículums, si ho consideren. La intenció és que  les empreses també coneguin de primera mà els interessos, motivacions i expectatives de la comunitat universitària, i puguin establir un contacte directe.

El cicle de trobades del fòrum de la URV comença el dimecres 3 d'abril a Reus

urv
El Fòrum d'Ocupació tindrà quatre jornades arreu del territori | Cedida

Aquest 2019, el fòrum de la Rovira i Virgili es distribuirà en quatre edicions diferents, entre el mes d'abril i principis de maig. El cicle de trobades entre universitaris i empreses del territori començarà el pròxim dimecres, 3 d'abril, al Campus Bellissens de Reus. Aquest cas s'adreça als sectors propers a les ciències econòmiques i empresarials, jurídiques i del turisme i hi participaran un total de 24 empreses diferents. L'horari serà de nou del matí a tres de la tarda.

El fòrum de Sescelades picarà l'ullet a la inserció de persones amb discapacitat

La jornada al Campus Sescelades comptarà amb més de 40 empreses adreçades al sector científico-tècnic,  el que desenvolupa la seva activitat en aquesta facultat. A més, serà el fòrum on es faci evident la gran novetat d'aquest 2019: la presència, per primera vegada, de  dues entitats especialitzades en l'atenció i la integració laboral de persones amb discapacitat: Plataforma Educativa i Inserta Empleo, a càrrec de la Fundació ONCE.

El dia onze d'abril arribarà al campus universitari de Vila-seca, el 25 d'abril es deixarà veure en horari de matí i tarda al Campus Sescelades, a Sant Pere i Sant Pau, i el fòrum posarà el punt final el dia 8 de maig al campus de les Terres de l'Ebre, a Tortosa. També es duran a terme altres activitats com ara tallers, conferències i xerrades informatives, per tal de dinamitzar al màxim possible la proposta. L'accés és lliure, i la URV ha subratllat en diverses ocasions la seva satisfacció amb la iniciativa en les edicions anteriors.

Programa d'activitats de l'edició del Campus Bellissens de Reus

— 9.00 hores, Inauguració oficial del Fòrum i visita als estands.  A càrrec de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili i la resta de convidats.

— 10.00 a 11.00 hores, 'Buscar feina és com lligar'.  A càrrec de la Sra. Sílvia Buesco, Càtedra d'Emprenedoria de la URV, aula Magna FEE.

— 11.00 a 12.30 hores, 'Dinàmica de grup per superar un procés de selecció'.  Taller a càrrec de l'empresa Adecco, aula A0.8 FEE.

— 12.30 a 13.00 hores, 'Més enllà dels graus: avança amb la teva formació'. A càrrec dels coordinadors dels màsters de la FEE, aula A0.9 FEE.

— 13.00 a 13.30 hores, 'Coneix els avantatges de col·legiar-te per a la teva carrera professional'.  A càrrec del president de la seu Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Sr. Miguel Àngel Fuster, aula A0.9 FEE.

— 13.00 a 13.45 hores, 'Reunió informativa sobre les pràctiques externes de la FEE'.  A càrrec de la Dra. Glòria Barberà (coordinadora de pràctiques), aula Magna FEE.

Les empreses participants al Fòrum d'Ocupació de la URV del 3 d'abril

— Mercadona

— Esquiades.com

— Basf

— Borges

— Port Aventura

— Leroy Merlin

— Grup Oliva

— Torrecid

— Prat International Brands

— Saint-Gobain

— H&T Presspart

— Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

— Mapfre

— Decathlon

— Mahle

— Freshly Cosmetics

— Escola Innova

— Gomà-Camps

— Deloitte

— Agència Catalana de Turisme

— Randstad

— Adecco

— Hospital Universitari Sant Joan de Reus

També et pot interessar