Pedro Sánchez en una intervenció al Congrés

Fran Rivera, sobre Pedro Sánchez: «Està donant veu novament a ETA»

A més a més, el torero ha afirmat que PP i VOX estan posant sentit comú amb la tauromàquia

Pocs dies abans de les eleccions generals,  Fran Rivera ha deixat ben clara la seva postura  en una entrevista a ‘HuffPost’ on respon que «Pedro Sánchez dona veu novament a ETA» en ser preguntat pel que ha pensat dels debats electorals que s’estan duent a terme durant la campanya pel pròxim 28-A. Mencionant, fins i tot, un tema tan polèmic actualment com ho són els toros.

Fran Rivera ha criticat les accions de Pedro Sánchez

Durant l’entrevista, el torero ha atacat Pedro Sánchez i ha enaltit la dreta: «A mi m’han ensenyat a ser d’una altra manera. Veure com menteix en temes tan delicats, amb l’independentisme, amb els partits radicals que volen trencar Espanya, com li està donant veu novament a ETA». A més a més, ha expressat la seva incomprensió davant el fet que els altres membres del PSOE «permetin que aquest senyor estigui on està» i es pregunta si els polítics «es creuen el que diuen».

En aquest sentit insisteix explicant que els polítics «es permeten mentir-nos a la cara», com Sánchez «quan diu ‘no, això ho vaig dir, però no era president’.  Un home té una paraula i l’ha de dur fins al final, amb unes conseqüències». Així doncs, Rivera ha afirmat que «no ho entén, aquest home amb aquesta demagògia».

VOX i PP «estan posant sentit comú»

Fran Rivera també ha aprofitat per parlar sobre els toros: «La Cultura a Espanya està bastant ‘inorganitzada’» i ha afegit: «Crec que les postures són molt clares: hi ha partits que estan radicalment en contra, sense tenir raó, i uns altres sí que li donen suport». En aquest cas, ell ha assegurat que els toreros «estan sent perseguits» i «són proscrits».

Així, Rivera ha lamentat que durant els debats no s’hagi parlat de la  tauromàquia, un tema molt polèmic, però «hi ha partits que estan posant les coses al seu lloc i estan posant sentit comú, que són PP i VOX», segons ha explicat, «el toro, econòmicament parlant, dona a menjar a milers de persones. A més, cuida d’un ecosistema ecològic i d’un animal únic que s’extingiria».

Insistint en el fet que, en general, «es menteix moltíssim i és molt perillós», el torero ha afirmat que «tot el que diuen els de PACMA respecte a si acaricies un toro... pot tenir conseqüències» i ha afegit que «també es menteix sobre com viuen els braus, com es desenvolupa la cursa, la seva criança...», assegurant que «es diuen moltes barbaritats».