Imatge del meteoròleg Francesc Mauri al programa 'El Cotxe' de TV3.

Francesc Mauri, més emprenyat que mai, esclata: «Algú fot enlaire la feina»

El meteoròleg de TV3 s'ha mostrat molest a les xarxes socials

És habitual que a vegades certes accions ens treguin de polleguera. Sovint, algunes situacions fan que esclatem i que no puguem més. I, a vegades, aquest malestar necessitem expressar-ho d'alguna manera.

I això és el que li ha passat aquest cop a Francesc Mauri, famós meteoròleg de TV3, qui ha acabat esclatant en una piulada per una situació que fa temps que viu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Francesc Mauri esclata

Aquesta vegada el meteoròleg de TV3no ha pogut més i ha esclatat. Ho ha fet a través de les xarxes socials, on ha deixat clar què és el que pensa d'una qüestió molt concreta: el reciclatge.

«Els contenidors oberts, un desastre. Tot s'hi val. El TW no pot transmetre la pudor 24/365. Foto de l'orgànica on llenço habitualment. Ja fa dies, dia si dia també, algú fot enlaire la feina dels que separem», s'ha queixat el meteoròleg de TV3al seu compte de Twitter.

A la mateixa piulada, s'hi pot veure una fotografia de l'interior de les escombraries amb diverses bosses a l'interior, on tot es troba barrejat i sense separar en diferents contenidors.

I és que Francesc Mauri n'està fart que no es faci bé el reciclatge a casa nostra. Una tasca que, si no es duu a terme correctament, acaba a la llarga repercutint en el medi ambient i contribueix a la contaminació del planeta.

«Vaig viure amb el porta a porta 10 anys i no té color!», ha assenyalat, fent referència a la recollida de les escombraries personalment a casa. I és que es tracta d'una manera de desfer-se de les escombraries que permet fer la tasca de reciclatge d'una manera més senzilla.

D'altra banda, no ha estat l'únic que ha volgut assenyalar aquest tema. Un usuari també s'ha mostrat molt a favor de la queixa de Francesc Mauri i ha aprofitat per sumar-s'hi.

«De fet, sovint penso que no sé per què reciclo l'orgànic, si després al seu contenidor veig més plàstic i resta que altra cosa», ha comentat un usuari sobre aquesta mateixa qüestió.

Però d'altres s'han mostrat més escèptics. «Porta a porta? I si no hi ets, a casa?», ha posat en dubte un altre usuari de la xarxa social.