El CF Fuenlabrada anuncia 12 casos més de coronavirus: ja en sumen un total de 28

Entre els 12 nous casos hi ha dues persones amb anticossos que sí que han donat positiu en aquest últim test

Jugadors de l'Fuenlabrada a l'Aeroport
Un total de 28 jugadors del Fuenlabrada, positius per coronavirus | Catalunya Diari

Nou capítol de la histriònica detecció de casos de coronavirus a Segona Divisió. El Club de Futbol Fuenlabrada ha anunciat aquest dissabte dotze nous contagis fins a sumar un total de 28 positius en l'equip. Quatre d'ells han estat localitzats a Madrid i no van tenir cap contacte des del partit davant l'Elx disputat el passat 17 de juliol.

Els altres vuit nous casos porten donant negatiu des de dissabte 18 i, «passat vuit dies i malgrat estar aïllats a les seves habitacions els últims sis, avui els resultats han donat positiu».

A més entre els dotze nous casos hi havia dues persones amb anticossos a l'haver passat ja la malaltia i, en canvi, han donat positiu en aquest últim test. Unit al fet que dos contactes estrets de l'CF Fuenlabrada també han donat positiu.

El Fuenlabrada indica que el jugador hospitalitzat ahir segueix ingressat, estable i amb simptomatologia no greu derivada de l'Covid-19. El club expressa en un comunicat el seu «profund dolor i preocupació pels resultats dels últims tests PCR realitzats, que assenyalen un total de 28 positius en el CF Fuenlabrada». «Estem avaluant les mesures a prendre davant la situació que estem vivint i en el dia d'avui iniciarem els contactes amb la Lliga», han assenyalat.


Comentaris

envia el comentari