El juvenil A del Nàstic busca la segona victòria seguida com a local

El Juvenil A del Nàstic cau davant el Cornellà

El Nàstic ha perdut per la mínima (0-1) davant el Cornellà i suma la sisena jornada sense guanyar. Els grana pateixen la segona derrota com a local de la temporada

El juvenil A del Nàstic acumula quatre jornades sense marcar | Joan Alfons López

El Juvenil A del Nàstic no ha pogut trencar amb la sequera de victòries que pateix darrerament i ha perdut per 0 a 1 contra la Unió Esportiva Cornellà a l’annex del Nou Estadi. Els grana, que arribaven al matx després de no poder guanyar en cap dels darrers cinc partits on havien sumat quatre empats i una derrota, veuen allargat el mal moment de resultats amb una ensopegada contra un nou rival de la zona alta de la classificació.

El gol visitant no ha tardat gaire en produir-se. Després d’uns primers minuts de tanteig on els grana dominaven davant un equip que deixava la iniciativa als grana, el Cornellà colpejaria abans d’arribar al quart d’hora de joc en la primera arribada perillosa dels visitants. Sergio Mulero aconseguiria batre la porteria nastiquera per fer el 0 a 1 després d’una centrada lateral. Tot i els intents, no es mouria del marcador electrònic. I això que els grana van gaudir d’ocasions clares, com una de Zaka, en el minut 25, quan l’atacant enviava l’esfèric a la fusta. El Cornellà responia amb llançaments llunyans però el domini seguia sent local. Domini però no definició per a un equip que acumula quatre jornades sense marcar.

Amb aquesta derrota, el Nàstic cau a la desena posició amb catorze punts amb un balanç de tres victòries, cinc empats i cinc derrotes, situant-se només tres punts per sobre del descens després del triomf de l’Ebro, conjunt que marca la zona mortal de la taula amb onze punts. El pròxim encontre dels jugadors dirigits per Dani Vidal serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Girona, rival directe a la classificació amb quinze punts a la novena plaça.