Imatge del Nàstic-Damm d'aquest migdia

El Nàstic remunta en la recta final i guanya la Damm

Els grana comencen perdent però remunten en els darrers minuts de partit amb un gol d’El Idrissi i un de Rodríguez

Imatge del Nàstic-Damm d'aquest migdia | CF Damm

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona ha sumat una emocionant victòria després de remuntar en la recta final del matx un resultat advers a la Damm que entrena l’exfutbolista Luis García. El conjunt dirigit per Dani Vidal ha necessitat només els últims vuit de partit per decidir el triomf i deixar els tres punts a casa després d’anar perdent durant bona part de l’encontre. El visitant Portero avançava al CF Damm en el minut 33 de la primera meitat després d’un xut potent que no ha pogut aturar el local Guillem Castello.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

L’alt porter ha cobert la porteria amb la seva alçada però el xut de Portero ha botat davant seu i l’esfèric ha xocat a l’interior del pal i s’ha colat al fons de la xarxa, convertint-se en el 0 a 1 favorable als barcelonins. El gol feia relativa justícia per a un Damm que havia estat més insistent de cara a la porteria contrària, castigant un Nàstic que no reaccionaria fins al segon temps.

Remuntada final

No ha estat fins a la recta final del matx quan els grana han ofert la seva cara més letal. Primer empatant en el minut 82 amb un gol d’El idrissi, fet que puntualment donava un punt a l’equip dirigit per Dani Vidal. Els tarragonins no han donat per bo el punt i quan semblava que la igualada seria el resultat final, el davanter tarragoní Sergio Rodríguez aconseguiria marcar el 2 a 1 definitiu en el temps de descompte, desfermant l’eufòria en un equip que havia merescut més premi en els dos últims encontres però que havia encaixat dues derrotes.

D’aquesta manera, el Nàstic se situa amb 10 punts a la classificació, ocupant la setena plaça després de la majoria dels resultats de la jornada. Els tarragonins buscaran tres punts més la pròxima jornada visitant el camp de l’Stadium Casablanca aragonès.

Gimnàstic

Castello, Quiros, Cáliz, Victor, Halleblek, Nin, Álvarez (Cunyat 89’), Robledo (El Idrissi 46’), Romero, Moya (Rodríguez 86’), Alcázar (Garcia 46’)

Damm

Ruiz, Pladevall, Van Rijn, De la Peña, Muñoz, Portero, Cargol (Sohna 52’), Aviles (Alba 63’), Sánchez (Poch 74’), Riera i Sanneh (Carrasco 78’)

Pau Serrat Susi

Matx corresponent a la jornada 7 del campionat de lliga del grup III de Divisió d’Honor Juvenil