El Nàstic 2021-2022, entrenant

El Nàstic arrenca la pretemporada amb set absències per Covid-19

Els grana estrenen la pretemporada 2021-2022 amb més de mitja dotzena de jugadors que han donat positiu o han estat contactes estrets. Agné ja exerceix de tècnic sobre la gespa

El Nàstic 2021-2022 ha arrencat aquest matí amb la primera sessió d’entrenaments de la pretemporada. I ho ha fet amb la Covid-19 com a principal protagonista perquè el virus ha afectat la feina de set jugadors. Sigui per positiu o contacte estret, no han pogut entrenar Pedro, Sanz, Parra, Lorca, Romero, Montalvo i Buyla.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A aquesta llista de jugadors afectats pel virus s’hi suma Robert Simón, contacte estret confirmat en les darreres hores. L’exjugador del Badalona se sumarà a la quarantena que fan els seus nous companys i es reincorporaran quan disposin d’una PCR negativa.

El Nàstic 2021-2022, entrenant
Els grana ja s'han vestit de curt i han estrenat equipació | Joan Alfons López

21 futbolistes per començar

El primer entrenament del Nàstic ha comptat amb la presència de 21 futbolistes, sent-ne tres del filial: Álvaro Caro, De la Peña i Jordi Avilés. A la porteria han entrenat Gonzi i el nouvingut Manu Garcia. La defensa l’han format Trilles, Quintanilla, Oriol i Domingo.

El mig del camp ha estat la zona més poblada de la sessió amb Ribelles, Fullana, Ballesteros, Miranda, Bonilla, Simón, Del Campo i Karim, aquest darrer considerat jugador del primer equip. I la davantera l’han format Carbia, Lupu, Prats i Pablo Fernández.

Pablo Fernández entrenant amb els grana
Pablo Fernández ha estat una de les cares noves de l'entrenament | Joan Alfons López

També cal destacar que s’han produït les absències de Carlos Albarrán  i Cheikh Saar, ambdós amb permís de l’entitat per incorporar-se més tard.

Els grana ja roden amb Agné com a entrenador, Dani Vidal com a segon, Joan Torné com a preparador físic i Manolo Oliva com a tècnic de porters. Cal recordar que el primer amistós serà dissabte 17 contra l’Espanyol de Vicente Moreno i el segon serà dimecres 21 contra el Barça.

Agné durant un entrenament
Raül Agné observant els seus jugadors durant el primer entrenament | Joan Alfons López