Toni Seligrat a la banqueta del Nou Estadi abans del Nàstic-Villarreal B

Seligrat: «L'arbitratge no ha estat bo pel Nàstic»

El tècnic lamenta l’expulsió de Bonilla però reconeix que «l’àrbitre, si vol treure la targeta, pot». S’ha mostrat en desacord amb el criteri del col·legiat i lloa la feina dels jugadors

Toni Seligrat a la banqueta del Nou Estadi abans del Nàstic-Villarreal B | Joan Alfons López

Toni Seligrat, Bernabé Barragán i Lolo Plá han estat els protagonistes mediàtics després de la derrota del Nàstic davant el Villarreal B (0-1). La primera ensopegada amb el nou tècnic ha estat analitzada pel valencià qui no ha amagat el seu malestar per l’actuació arbitral, a més de lloar la tasca realitzada pels seus jugadors durant més de 72 minuts en inferioritat. Lolo Plá, que avui ha estat titular, ha compartit les seves sensacions de la mateixa manera que ho ha fet Bernabé, porter grana.

📻 Declaracions de Toni Seligrat 📻

• Ens ha faltat fer un gol i ens ha sobrat una expulsió. Si et quedes amb un jugador menys, o perds la superioritat o quedes en inferioritat, i es nota molt. Hem fet de tot per no perdre, però ens ha faltat el gol
  • L'àrbitre, si vol treure la targeta, pot. Però el context s'ha de mirar. La capacitat de decisió és l'aspecte més important. Era la segona falta del partit, no ha anat a fer mal; l'àrbitre ha decidit això. Jo crec que no és vermella
  • L'arbitratge no ha estat bo pel Nàstic i molt bo pel Vila-real. Aquest àrbitre, en cinc partits, porta 4 victòries visitants. No és casualitat. Però no ens podem centrar en ell. A partir del minut 17 ens quedem amb 10 i els donem superioritat
  • Haguéssim pogut tenir un resultat molt més advers. Però em quedo amb la casta i el compromís dels meus jugadors. El Vila-real B ha acabat a la seva àrea i amb el porter com a més destacat
  • Tenim molt bons 3 centrals. I no tenim un pivot defensiu pur. I Goldar era qui encaixava millor en aquesta posició. Avui creia que calia tenir un equilibri al mig amb la defensa de Goldar, i el talent de Márquez
  • Oliva acumula una setmana entrenant molt, i estava per alguns minuts. He tingut molts dubtes amb el canvi, no sabia què fer. Però d'Habran n'esperava la velocitat i que pogués generar jugades ell mateix
  • Quan les persones estem dèbils, qualsevol cop potser no t'aixeques. El Nàstic rep un cop molt fort al quart d'hora i hem aguantat fins la mitja part, i a la segona hem dominat. Però ens estem recuperant, estem creixent. Si hem de perdre, que sigui així´
  • El que he vist del meu equip, després del cop, m'ha agradat
  • Montero és un pivot de creació. De moment estem jugant amb doble pivot, un més creatiu i un més defensiu. Tenim molts creatius; dir que Montero entrarà per la baixa de Petcoff és agosarat, però si arriba millor que els altres, no ho descarto

📻 Paraules de Lolo Plá 📻

• L'expulsió no l'he vist bé, així que no ho sé. Però ens condiciona. No es podia parlar amb l'àrbitre
  • Estàvem en el bon camí, tan sols és una pedreta més en el camí
  • M'he sentit bé, amb ganes de demostrar-me a mi mateix que puc estar en aquest equip. M'he posat el mono de treball, i amb ganes de seguir

📻 Respostes de Bernabé Barragán 📻

• Veníem amb dos partits canviant la dinàmica, guanyant. I fins l'expulsió així s'ha vist reflectit. Però això ha decantat el partit
  • Som un equip gran i no entrarem en els arbitratges. Però sí que qualsevol acció dubtosa cau de l'altre bàndol. Som un club que no pertany a aquesta categoria i tothom ens voldrà guanyar
  • De cap manera la derrota ens frena. Hem donat la cara, hem lluitat de tu a tu, ens ho hem deixat tot i hem estat a punt d'empatar. Ens ho prenem com una passa endavant