Sergio Montero ha marcat el gol del triomf des del punt de penal

La Pobla no afluixa: sisena victòria i quarta porteria a zero

El filial del Nàstic guanya al camp del Peralada (0-1) i suma el sisè triomf en sis partits. Nova porteria imbatuda; el darrer gol en contra es va rebre el 31 d’agost

Sergio Montero ha marcat el gol del triomf des del punt de penal | Joan Alfons López

El primer equip del Nàstic no acabarà de rutllar però el filial ho fa i, de moment, amb millors resultats impossibles. El CF Pobla ha guanyat per 0 a 1 al camp del Peralada i tanca la sisena jornada de lliga amb sis victòries al caseller després de sumar divuit punts de divuit possibles i només encaixar un gol: el de l’Atlètic Horta de la primera jornada. Des d’aleshores, i sense comptar el partit no jugat per l’expulsió del CF Reus, els pobletans acumulen ja més de 370 minuts sense agafar una pilota de dins de la seva porteria.

Un protestat penal dona el triomf grana

El duel no es recordarà per ser el més memorable per cap dels dos bàndols. Tot i que el Peralada i la Pobla han saltat a la gespa amb fluïdesa per arribar a l’àrea contrària, generant diverses ocasions de perill a les dues porteries, l’encert no ha acompanyat i el ritme del matx ha decaigut. Ambdós equips volien la pilota però eren incapaços de posar problemes seriosos a les defenses rivals. No ha estat fins a la recta final del matx quan l’encontre s’ha trencat. Unes possibles mans del Peralada dins de la seva àrea han acabat amb un penal que Sergio Montero no ha desaprofitat.

El capità pobletà ha realitzat un xut pel centre, superant Aroca i fent un 0 a 1 que ja no es mouria de l’electrònic. Amb aquest triomf, els pobletans segueixen primers, ara amb 18 punts. L’Hospitalet ha punxat davant l’Atlètic Horta (4-4) i la Pobla treu ara quatre punts de diferència al segon classificat i set de diferència respecte al cinquè. Albert Company, tècnic pobletà, està satisfet amb el nou triomf grana: «Hem fet un partit molt complet davant un rival que la classificació no diu la qualitat que té. Hem tingut molta personalitat volent la pilota i obligant el rival a treballar defensivament. Sense tenir ocasions molt clares, la primera part és de domini nostre. En la segona part també hem controlat i hem aconseguit el penal que ens dona els tres punts».

La pròxima cita del filial serà diumenge vinent a les 17.00 hores rebent la visita del San Cristóbal al Municipal pobletà.

Jorge Carreón ha debutat amb la Pobla
Jorge Carreón ha debutat amb la Pobla | Footters

Peralada

Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Vilanova, Ferron (Bertomeu 46’), Mercader, Torres (Pimentel 86’), Jiménez (Amoedo 76’) i Medina

CF Pobla

Riera, Caballero, Domingo, Figueras, Cardona, Tito, Carreón (Nil 89’), Molina, Guiu (Karim 74’), Montero i Martí (Gómez 66’)

0-1 / Montero (84’)

Per als locals Jiménez, Canal, Cunill, Mercader, Vilanova, Romero i Bertomeu i per als visitants Montero i Cardona