El Catllar no aixeca cap

El Catllar segueix negat en la davantera i perd contra l’Atlètic Sant Just

Setena derrota consecutiva i sisè partit sense marcar d’un Catllar que segueix enfonsant-se en la zona baixa del grup II de Primera Catalana amb només cinc punts

El Catllar no aixeca cap | Àngel Ullate

El Club Esportiu El Catllar segueix sense poder sortir de l’espiral negativa de resultats i ha patit avui la setena jornada perdent de forma consecutiva després de caure per 0 a 2 davant el Sant Just. Els del Tarragonès tampoc han pogut veure porteria i acumulen sis partits consecutius sense marcar, fet que impossibilita l’esperada reacció dels grocs.

Intercanvi de cops amb un Sant Just més efectiu

El duel ha tingut ocasions en ambdues porteries. El visitant Alliaume estava a punt de marcar el 0 a 1 en el minut 17  però la defensa dels d’Àlex González aconseguia rebutjar la pilota sobre la línia de gol. El Catllar aconseguia avançar-se en el marcador en el minut 28 però la diana era anul·lada per fora de joc. No ha estat fins al minut 62 quan l’electrònic s’ha inaugurat. Una centrada del visitant Mateo era rematada per Jan González, qui superava Ruiz i marcava el gol visitant.

Els catllarencs han intentat empatar i a prop han estat d’aconseguir-ho. En el minut 85, el visitant Palacios treia sota pals una clara ocasió dels jugadors dirigits per Álex González. La mala definició ha suposat perdonar l’empat i els barcelonins ho han aprofitat per sentenciar. Portas, en el minut 90, feia el definitiu 0 a 2. Amb aquest resultat, el Catllar es queda penúltim amb cinc punts, veient com la zona de permanència s’allunya als deu punts que marquen el Mollerussa i el Valls.

El Catllar

Ruiz, Tarragón, Raúl (Céspedes 77’), Erik, Prades, Abelló, Mora (Pedra 60’), Vizcaíno (Velasco 73’), Torres (Pedrosa 68’), Escote i Rojas (Denis 46’)

Sant Just

Figueroa, Palacios, Ferrer, Pérez (Portas 60’), Mateo, Alliaume (Martínez 89’), Morgado (Massegu 60’), González, Kosuga (Bernabéu 73’), Pedrol (Ortego 80’) i Montes

0-1 / González (64’)

0-2 / Portas (89’)

Per als locals Rojas, Tarragón, Ruiz, Torres i Pedra i per als visitants Pérez i Ortego