El Catllar pateix la tercera derrota seguida

El Catllar perd contra el Tàrrega

El conjunt groc no pot sumar la segona victòria seguida després de caure per 3 a 1 al camp del Tàrrega. Els catllarencs seguiran a la penúltima plaça amb vuit punts

El Catllar pateix una nova derrota fora de casa | Àngel Ullate

El CE El Catllar no ha pogut sumar la segona victòria seguida, la primera lluny de casa, després de veure’s superat pel Tàrrega per 3 a 1. Els homes dirigits per Àlex González no han pogut donar continuïtat a l’alegria de fa set dies i han clavat el genoll a terra en un duel on tenien esperances de sumar els primers tres punts com a visitant. Els tarragonins han aguantat el 0 a 0 fins a la mitja hora de joc. El local Sergi Castelló inaugurava el marcador en el minut 32, diana que aniria acompanyada del 2 a 0 de Fernández en el minut 39.

El Tàrrega ha aconseguit mantenir la diferència favorable en el marcador fins a la recta final del matx. Un penal a favor del Catllar era transformat per Jordi Prades en el minut 79  per situar els grocs a només un gol de puntuar. Els d’Àlex González s’han arriscat però els locals han sentenciat en el minut 85 després de la diana definitiva de Sabouni. El gol confirmava la derrota d’un Catllar que es quedarà en la penúltima posició de la lliga amb vuit punts, a cinc de la permanència directa que marca el Viladecans amb tretze punts.

El pròxim encontre del Catllar serà el pròxim diumenge 15 de desembre a les 12.00 hores rebent l’Alcarràs en el darrer matx a casa del 2019.

Tàrrega

Cepero, Leculeanu, Castelló, Clop, Fernández, Sergi, Bañuelos, Verdés, Farré, Escamilla i Sabouni. També han jugat Solé, Molina i Alarcón

El Catllar

Campanera, González, Clewley, Vizcaíno, Prades, Abelló, Céspedes, Mora, Garcia, Escote i Rojas. També han jugat Armengol, Belmonte, Pedrosa i Pedra

1-0 / Sergi (32’)

2-0 / Fernández (39’)

2-1 / Prades (79’)

3-1 / Sabouni (85’)

Per als locals Sergi i Clop i per als visitants Mora, Rojas, García, Abelló i Pedrosa