El Catllar planta cara i s’endú un punt del camp del Viladecans

El conjunt groc empata (2-2) al camp del Viladecans i suma un positiu punt que podria haver-ne estat tres si no se li hagués anul·lat un gol als catllarencs

El Catllar ha protestat pel penal a favor del Viladecans xiulat en el segon temps | Àngel Ullate

El Club Esportiu El Catllar ha extret un valuós punt del camp del Viladecans (2-2) després d’un partit on s’enfrontava a un dels grans equips de la categoria i on tenia molt a guanyar i poc a perdre. Els catllarencs, nouvinguts a Primera Catalana, volien confirmar el bon inici de campanya després de guanyar en la jornada inaugural al Vista Alegre (2-0) i empatar a Valls (2-2), marxant amb algun premi cap a casa del segon desplaçament seguit. S’han emportat un punt i podrien haver estat tres.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Els grocs s’avançaven ben d’hora en el marcador. Ignasi Abelló feia el 0 a 1 en el minut 12 però ràpidament empataria el Viladecans mitjançant el local Albert Lara. Els homes dirigits per Àlex González no es quedarien enrere i tornarien a marcar, en aquesta ocasió gràcies a Erik González, qui feia l’1 a 2 en el minut 22. Els tarragonins han quallat un gran primer temps i han intentat mantenir-lo en segon, tot i que un protestat penal en contra en el minut 64 ha acabat amb el 2 a 2 definitiu marcat per Osorio.

González: «Els jugadors han estat a un nivell altíssim»

Àlex González, entrenador del Catllar, s’ha mostrat satisfet després del punt sumat a Barcelona: «És un punt molt treballat, merescut i fins i tot hem arribat a merèixer alguna cosa més. Hem estat molt sòlids, al nivell que exigeix la categoria». El tècnic tarragoní ha lloat als seus homes afirmant que «hem fet una primera meitat molt bona, els jugadors han estat a un nivell altíssim», tot i que ha lamentat certes decisions arbitrals com el protestat penal comès per Tarragón: «Marc em comenta que la pilota li toca a la cara i no a la mà».

Sigui com sigui, punt positiu que situa El Catllar en la sisena posició amb cinc punts, tres més que el descens directe i a quatre de la segona posició. La pròxima cita groga serà diumenge vinent a les 12.00 hores rebent la visita del Martorell.

Viladecans

Pérez, Lara, Gallardo, Sabaté (Jiménez 58’), Ochoa (Bonfill 58’), Afazaz (Castells 58’), Sánchez (Saborido 58’), Seres, Ramos, Osorio i Casares

El Catllar

Ruiz, Tarragón, Denis, Clewley, González (Armengol 90’), Prades, Abelló, Mora (Céspedes 77’), Rabassó (Manrique 58’), Torres (Velasco 84’) i Escote

0-1 / Abelló (12’)

1-1 / Lara (15’)

1-2 / González (22’)

2-2 / Osorio (64’)

Targetes grogues

Per als locals Sánchez, Afazaz, Gallardo i Pérez i pe als visitants Ruiz, Tarragón, Abelló i Denis