Toni Seligrat pren notes a la banda de Castàlia

Toni Seligrat lamenta l'ensopegada a Castàlia: «És la derrota més dolorosa»

L'entrenador Toni Seligat i els jugadors Javi Márquez i Fran Carbia passen per la zona mixta de Castàlia per valorar la dolorosa ensopegada al camp del Castellón

Seligrat ha reconegut que la derrota a Castàlia ha estat la més dura des de la seva arribada | Gimnàstic

El Nàstic ha perdut al camp del Castellón per 3 a 2 en el darrer minut de partit, provocant una dolorosa reacció en l'expedició tarragonina. Toni Seligrat, tècnic dels grana, lamentava després del matx la cruel ensopegada. A més, els jugadors Fran Carbia i Javi Márquez han passat per la zona mixta de Castàlia i han compartit amb els mitjans de comunicació les seves impressions de la desena derrota de la campanya.

📻 Declaracions de Toni Seligrat  📻

• És la derrota més dolorosa. Perdre en l'últim minut et dona un dolor considerable. Avui hem fet moltes coses bé, valorant el partit hem de sortit reforçats
  • No hem estat eficaços amb ocasions que hem tingut. Però el Castellón  ha fet molt per guanyar el partit, tenen molta qualitat
  • M'autocastigo perquè hem perdut en l'últim minuts. No m'agrada perdre i menys quan no ho mereixem. A partir de demà torna a sortir el sol. Tenim molts motius per estar contents amb l'equip
  • Màrquez  i Carbia  han demanat el canvi per problemes físics
  • Aviam si recuperem algun efectiu pel partit del Mestalla, però tenim plantilla suficient

📻 Parla Javi Márquez després del matx  📻

• És una derrota molt cruel, hem fet moltes coses bé. Per detalls. A la primera meitat es posen dins el partit gràcies a un gol en pròpia porta
  • No estic orgullós. Quan perds no m'agrada marxar d'un camp on hem merescut com a mínim empatar. Hem agafat el Castellón  molt al contraatac i no hem sabut aprofitar aquestes avantatges